Reklama
Masový koláč se sýrem  a bylinkami
Fotogalerie:

Masový koláč se sýrem a bylinkami

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Suroviny můžeš nahradit tím, co máš doma.
Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 250 g maso uzené
  • 250 ml mléko
  • 200 g mouka hladká
  • špetka prášek do pečiva
  • 80 g sýr eidam
  • 80 g hermelín
  • 90 g niva
  • 1 paprika červená
  • 3 vejce
  • 1 cibule velká
  • trocha olej
  • špetka sůl
  • špetka koření provensálské
  • špetka oregáno

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso a papriku nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy. Cibuli nakrájíme na tenké měsíčky. Přidáme nastrouhané sýry – kdo má čas a trpělivost, může je také nakrájet na minikostičky. Dále přilijeme mléko s rozmíchanými celými vejci a mouku s kypřicím práškem. Podle chuti osolíme, ale pozor na 
    nivu – ta je slaná až dost.
  2. Dochutíme provensálským kořením a oreganem a vše promícháme. Vylijeme na olejem dobře vymazaný pekáč. Pečeme při 180 °C asi 30 minut. Jako večeři podáváme teplé se zeleninovou přílohou. Menší kousky můžeme zchladlé nabídnout jako slané pohoštění.

Pošli recept! 5/2011 (5.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Sypané vdolky

Sypané vdolky

Plech vymaž sádlem, vysyp hrubou moukou.  Zdeňka Volfová, Polička
Škola vaření /28.12.10
Houbovo-paprikový guláš

Houbovo-paprikový guláš

Smetana guláš zjemní a dodá mu šmrnc.
Věra Košíková, Plzeň
Škola vaření /14.11.11
Bramborové kuličky s uzeninou

Bramborové kuličky s uzeninou

Výborná večeře pro všední dny.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Škola vaření /08.09.12
Strouhankové knedlíky

Strouhankové knedlíky

Jsou moc dobré a hlavně rychlé. Vařím je, když mám hodně strouhanky.

Božena ...

Škola vaření /30.05.16
Krémová rybí polévka

Krémová rybí polévka

Moje babička vařila vynikající polévky. Milovala jsem její bramboračku, hrachovku i ...
Škola vaření /23.12.13
Koláčky

Koláčky

Ke kávě jako stvořené. Chutnají skvěle. Jen nezapomeň na rum.
Libuše Kyselá, Libina
Škola vaření /19.01.11
 

Nejnovější

Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži. Zdeňka Polanská, Vsetín
Škola vaření /25.04.17
Špagety à la lasagne

Špagety à la lasagne

Mám rád lasagne i špagety, obzvlášť ty boloňské. Podle tohoto receptu můžu ...

Vaříme express /25.04.17
Tortellini a cuketové zelí

Tortellini a cuketové zelí

Je to rychlé a lehké jídlo, vhodné jako letní oběd.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /25.04.17
Těstoviny s lososem

Těstoviny s lososem

Jemné rybí maso prostě nemá chybu.

Jitka Prošková, Tábor

Vaříme express /25.04.17
Kuřecí rizoto s baby karotkou

Kuřecí rizoto s baby karotkou

Klasika, která nikdy nezklame. Zasytí na oběd i na večeři a navíc je připravená za...

Vaříme express /25.04.17
Cannelloni se špenátem a mozzarellou

Cannelloni se špenátem a mozzarellou

Ve správných těstovinách nesmí chybět zelenina, sýr a koření. Pak je úspěch ...

Všehochuť /25.04.17
Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Důkaz, že oběd či večeři lze připravit snadno a rychle.

Pavlína Matějková, ...

Za pár korun /24.04.17
Orlovský grenadýr

Orlovský grenadýr

Naši místní specialitu každý moc chválí.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /24.04.17
Dýňové rizoto se žampiony

Dýňové rizoto se žampiony

Báječný tip pro všechny milovníky rýže.

Romana Kulichová, Praha

Vaříme express /24.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama