S remoskou je vaření úplná hračka.
Vladimír Bruna, Praha
Ingredience
- 1 květák
- 3 růžičky brokolice
- 1 zeleninový bujon
- 1 lžíce másla
- 150 g anglické slaniny
- 1 zelená paprika
- trocha oleje
- podle chuti sůl
- 2 vejce
- 100 ml smetany
- 100 g eidamu
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Květák s brokolicí povaříme v zeleninovém bujonu a slijeme. Remosku vymažeme máslem, narovnáme střídavě květák a brokolici.
-
Slaninu a zelenou papriku nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji a zeleninu v remosce jí posypeme. Podle potřeby osolíme a opepříme.
-
Vejce rozšleháme se smetanou, směs zalijeme a posypeme nastrouhaným sýrem.