Reklama
Kuře na paprice
Fotogalerie:

Kuře na paprice

Eliška Prokešová

Hradec Králové

Tahle omáčka se prostě nikdy nepřejí.

Eliška Prokešová, Hradec Králové

Ingredience

  • 4 kuřecí stehna
  • trocha soli
  • sladká a pálivá mletá paprika
  • trocha oleje
  • 2 cibule
  • podle potřeby kuřecí vývar
  • trocha hladké mouky
  • 1 šlehačka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Stehna osolíme a posypeme paprikou. Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme maso a z obou stran opečeme. Vše přeložíme do zapékací misky, podlijeme vývarem a dáme do trouby. Pečeme dozlatova.

  2. Do výpeku podle potřeby přilijeme trochu vývaru, pak zahustíme moukou rozmíchanou ve šlehačce a dobře provaříme. Omáčku nakonec podle potřeby dochutíme solí. Podáváme s těstovinami.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Velikonoční bába

Velikonoční bába

Podle receptu Marie Suchanové ze Zlína
Škola vaření /24.03.20
Sladké rohlíčky

Sladké rohlíčky

Já je dělávám s ořechovou náplní.
František Polášek, Vsetín
Škola vaření /24.02.10
Caletky

Caletky

Dělala je už mamčina prababička. Mně je dvanáct a zvládnu je i já.
Nela ...
Škola vaření /11.10.11
Větrníčky z odpalovaného těsta

Větrníčky z odpalovaného těsta

Výborné k narozeninám nebo jiným oslavám.

Marie Vodová, Vyškov

Škola vaření /23.03.17
Tradiční koblihy

Tradiční koblihy

Jsou tak dobré, že dělat je jen o masopustu nestačí.

Zdena Bartošová, Chrudim

Škola vaření /24.08.17
Pečené jehněčí se špenátem

Pečené jehněčí se špenátem

Jsem sice zkušený kuchař, ale jehněčího masa jsem se vždycky trochu bál. Dnes už je ...
Škola vaření /09.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu