Ingredience
- 400 g maso krůtí
- 2 stroužky česnek
- 1 cibule
- olej
- 2 lžíce kečup
- 300 g játra kuřecí
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Krůtí prsa podélně nařízneme, rozložíme a naklepeme na větší plát. V pánvi s rozehřátým olejem dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku.
-
Kuřecí játra očistíme a nakrájíme je na malé kousky. Přidáme na pánev s cibulkou a orestujeme. Orestovaná játra smícháme v pánvi s kečupem a česnekem nakrájeným na plátky. Poté vše ještě chvilku dusíme. Orestovaná jatýrka osolíme a opepříme.
-
Hotovou směs dáme na střed krůtího plátku a zabalíme. Maso spojíme špejlí nebo párátkem, zlehka pomoučíme a osmažíme. Hotovou kapsu podáváme s pečenými bramborami.