Reklama
Krémová rybí polévka
Fotogalerie:

Krémová rybí polévka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Vládne našemu stolu už bůhví-kolikátou generaci. Chutná mi nejvíc ze všech, protože je jemná. Můžeš ji doplnit knedlíčky ze strouhanky. 

Halina Semorádová, Znojmo 

Ingredience

  • 1 cibule
  • 2 lžíce sádlo
  • 200g rybí maso
  • 1l voda
  • 1 kostka zeleninový bujon
  • 250ml smetana
  • špetka kmín
  • trocha petržlová nať
  • dle potřeby instantní jíška

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1.  Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a v hrnci na sádle osmažíme dozlatova. 

  2. Přidáme na kousky pokrájené rybí maso, které zlehka osmahneme, aby se zatáhlo. Potom maso zalijeme vodou a přidáme i kostku vývaru. Jakmile se kostka rozpustí, přilijeme smetanu, přidáme kmín a nasekanou petržel.

  3.  Vaříme, dokud není maso hotové. Zahustíme jíškou. Podáváme s čerstvým pečivem.

Pošli recept! 12/2011 (8.11.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s houbovou omáčkou

Lucie Zubatá, Vnorovy
Škola vaření /24.01.19
Preclíky

Preclíky

Manžel je miluje, tak mu je peču pro radost.

Kateřina Crhová, Litoměřice

Škola vaření /23.05.17
Kněždubské krajance

Kněždubské krajance

Je to místní tradiční pokrm, který se dělával z toho, co doma zbylo. Někdy se ...

Škola vaření /08.08.14
Cibulová nadílka

Cibulová nadílka

Ivana Kafková, Běchovice

Škola vaření /07.03.18
Kuřecí stehna v zelí

Kuřecí stehna v zelí

Dřív jsme na zelí pekli bůček, teď jsme ho nahradili zdravější kuřecím masem.

Karel...

Škola vaření /13.11.15
Kachní stehna na medu s jablky

Kachní stehna na medu s jablky

V tomto provedení je kachnička jedna báseň.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Škola vaření /30.08.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu