Reklama
Králík na žampionech
Fotogalerie:

Králík na žampionech

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Houby dodají masu i omáčce výbornou chuť.

Stáňa Malcová, Velké Meziříčí

Ingredience

  • 4 ks králičí stehna
  • trocha soli
  • 1 sklenice sterilované žampiony
  • 1 smetana 12%
  • 2 lžíce hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Králíka očistíme‚ osolíme‚ podlijeme a upečeme téměř doměkka. Potom přidáme žampiony i s nálevem a dopečeme.
  2. Zalijeme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou a provaříme. Podle chuti dosolíme. Podáváme s knedlíkem.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bílá omáčka z hříbků

Bílá omáčka z hříbků

Servírujeme s vejci vařenými na hniličku. Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /26.08.17
Pravé krkonošské kyselo

Pravé krkonošské kyselo

Alena Gebauerová, Praha

Škola vaření /18.02.20
Česnečka s nočky

Česnečka s nočky

Poctivá silná polévka vždycky přijde vhod.

Andrea Jílková, Polička

Škola vaření /23.02.15
Palačinky s jahodami

Palačinky s jahodami

Nejrychlejší večeří jsou u nás palačinky.
Elisabeta Hruza, Žatec
Škola vaření /11.11.10
Masové koule s kadeřávkem

Masové koule s kadeřávkem

Alenka Linhartová, Zábřeh

Škola vaření /20.01.19
Jahodovo-borůvkový džem

Jahodovo-borůvkový džem

Gabriela Jílková, Polička

Škola vaření /05.08.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu