Reklama
Katova pomsta
Fotogalerie:

Katova pomsta

Petra Javorská

České Velenice
Chutná jako lepší lečo, ale pořádně ostré.
Petra Javorská, České Velenice

Ingredience

  • 1 kg maso vepřové
  • 2 sklenice lečo sterilizované
  • 1 cibule velká
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti chilli
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji.
  2. Přidáme maso‚ které jsme opláchli pod vodou a nakrájeli na kostičky. Podle chuti směs osolíme a opepříme. Maso dusíme tak dlouho, dokud není měkké.

  3. Potom přidáme dvě sklenice leča a ještě podle potřeby dochutíme solí a chilli. Katova pomsta se jí s chlebem, ale dají se k ní podávat i vařené brambory.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu Ivany Samkové ze Zábřehu
Škola vaření /16.04.19
Domácí jáhlový prejt

Domácí jáhlový prejt

Tenhle způsob úpravy je skutečně výborný.

Magdaléna Králová, Trutnov

Škola vaření /15.10.13
Kremrole

Kremrole

Syn je miluje, peču mu je na narozeniny.

Katka Hrabáková, Příbram

Škola vaření /19.10.17
Buchty

Buchty

Osvědčený babiččin recept.

Miloslava Lušáková, Kolín

Škola vaření /10.10.16
Vepřové maso s celerovou omáčkou

Vepřové maso s celerovou omáčkou

Tuto omáčku vaříme často, ale vím, že ji dost lidí nezná.

Dita Skoumalová, Praha

Škola vaření /12.10.17
Staročeské rizoto

Staročeské rizoto

Pohanka obsahuje rutin, který chrání cévy.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Škola vaření /03.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama