Reklama
Katova pomsta
Fotogalerie:

Katova pomsta

Petra Javorská

České Velenice
Chutná jako lepší lečo, ale pořádně ostré.
Petra Javorská, České Velenice

Ingredience

  • 1 kg maso vepřové
  • 2 sklenice lečo sterilizované
  • 1 cibule velká
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti chilli
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

180 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji.
  2. Přidáme maso‚ které jsme opláchli pod vodou a nakrájeli na kostičky. Podle chuti směs osolíme a opepříme. Maso dusíme tak dlouho, dokud není měkké.

  3. Potom přidáme dvě sklenice leča a ještě podle potřeby dochutíme solí a chilli. Katova pomsta se jí s chlebem, ale dají se k ní podávat i vařené brambory.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí křupavý chléb

Domácí křupavý chléb

Věra Kalousová, Přelouč
Škola vaření /26.01.19
Krémová medvědí polévka

Krémová medvědí polévka

Marie Bártová, Hradec Králové

Škola vaření /26.03.18
Mřížkový dezert s tvarohovou náplní

Mřížkový dezert s tvarohovou náplní

Olga Šimperová, Rajhrad

Škola vaření /10.01.18
Pečený hovězí guláš

Pečený hovězí guláš

Podle receptu

Ivany Bláhové ze Sušice

Škola vaření /04.10.19
Bramborový závin

Bramborový závin

Možná vypadá příprava rolády dost složitě, ale díky fólii je to velmi snadné.

...
Škola vaření /14.04.17
Tvarohové buchty

Tvarohové buchty

Je hodně věcí, které jsem se od babičky naučila, a poctivé tvarohové buchty mezi ně ...
Škola vaření /06.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu