Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kedlubnové zelí
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4/5 Počet hodnocení: 28
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 297 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 39 g
Tuky 12 g
Vláknina 5 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kedlubnová varianta na kyselé zelí se stane zajímavou obměnou ve vašem klasickém repertoáru.

Suroviny

nebo sádlo či 1 lžička ghí
nakrájená na kostičky
chcete-li zahušťovat, ale nutné to není
kedlubna 1 ks
gigant nebo 3 běžné kedlubny, oloupané a nakrájené na tenké nudličky či nastrouhané nahrubo
ocet 2 ČL
podle chuti

Postup

1

Na lžíci másla (sádla) nebo lžičce ghí zpěňte cibuli, přidejte lžičku cukru. Kdo má rád zelí zahuštěné, přidá k cukru i 1 lžíci hladké mouky (zelí na fotce je zahuštěné).

2

Zamíchejte, přidejte kedlubnu a duste pod pokličkou asi 10 minut, pak dochuťte octem a můžete podávat.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2018/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2018/6

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč