Reklama
Kapustová sekaná
Fotogalerie:

Kapustová sekaná

Ilona Kozlíková

Brno
Tato sekaná je krásně vláčná.
Ilona Kozlíková, Brno

Ingredience

  • 1 střední hlávka kapusta
  • 500 g maso hovězí mleté
  • 2–3 vejce
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • dle chuti oregáno
  • dle chuti bazalka
  • dle chuti petrželka
  • 1 česnek
  • 2 lžíce olej olivový
  • dle potřeby vločky ovesné

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Kapustu rozčtvrtíme a krátce povaříme v osolené vodě. Pak ji nahrubo nasekáme a smícháme s mletým masem a  vejci.
  2. Osolíme‚ opepříme a přidáme bylinky podle toho‚ co se doma právě zelená – oregano‚ bazalku nebo petržel. 
  3. Přidáme najemno nasekaný česnek a zprudka osmahneme na olivovém oleji. Zahustíme drcenými ovesnými vločkami a upečeme v troubě. Chutná s bramborami nebo v rajské omáčce.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Třešňový kompot

Třešňový kompot

Jednoduché a rychlé zavařování‚ protože není zapotřebí sterilovat. Irena ...
Škola vaření /10.09.15
Bezinkový med

Bezinkový med

Je výborným lékem na kašel a nachlazení.
Olga Burešová, Byšice
Škola vaření /08.09.10
Kachna s haluškami

Kachna s haluškami

Kombinace, kterou si hned oblíbíš.

David Petrovský, Otrokovice

Škola vaření /07.07.16
Pikantní medová žebírka

Pikantní medová žebírka

Máme rádi maso, alespoň jednou denně se na našem stole musí objevit. Medová žebírka ...
Škola vaření /19.08.13
Plněné nakládané buřty

Plněné nakládané buřty

Utopenci u nás prostě nesmějí chybět.
Mirka Vachová, Dobříš
Škola vaření /03.02.11
Drožďová polévka

Drožďová polévka

Je velmi zdravá, proto ji vařím dost často.
Erika Uchytilová, Praha
Škola vaření /04.08.11
 

Nejnovější

Brownies muffiny

Brownies muffiny

Krásně voní, nejlepší jsou ještě teplé. Gabriela Jílková, Polička
Škola vaření /25.02.17
Koláč Alexandr

Koláč Alexandr

Před podáváním jej vychlaď v lednici.

Veronika Kuchařová, Rakovník

Všehochuť /25.02.17
Chřestový pekáč

Chřestový pekáč

Čerstvý chřest je velká dobrota, jeho sezonu si doma užíváme a připravujeme ho hned na ...

Všehochuť /25.02.17
Domácí pařížan

Domácí pařížan

Je krásně nadýchaný a moc dobrý.

Zdenka Sedláčková, Polička

Sladký život /25.02.17
Nefalšované brownies

Nefalšované brownies

Dělám je přímo na plechu, je to snadné.

Lucie Zajíčková, Liberec

Sladký život /25.02.17
Banánové muffiny s kousky čokolády

Banánové muffiny s kousky čokolády

Místo banánů se dají použít maliny nebo jiné ovoce.

Veronika Rozkošová, Hradec ...

Sladký život /25.02.17
Holandské košíčky

Holandské košíčky

Vypadají hezky ozdobené kousky jahod.

Veronika Synková, Pelhřimov

Škola vaření /24.02.17
Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Je ideální pro horké letní dny, třeba k vínu.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /24.02.17
Ruský krém s ovocem

Ruský krém s ovocem

Dezert, který má pokaždé úspěch.

Lenka Šimonová, Louny

Všehochuť /24.02.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama