Ingredience
- 1 kg rybí filé
- 3 mrkev
- 2 cibule
- 4 okurky sterilované
- sůl
- pepř
- nové koření
- bobkový list
- 1 lžíce cukr krupice
- 2 lžíce ocet
- 2 majonéza
- citronová šťáva
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Uvaříme filé s kořenovou zeleninou, solí, cibulí a octem, až je mrkev měkká. Scedíme, rybí maso rozdrobíme do mísy, mrkev rozmačkáme vidličkou a smícháme s rybou ( dostaneme tak narůžovělou hmotu).
-
Nadrobno nasekáme okurky a cibuli, opepříme, přisypeme cukr, osolíme podle chuti a pokapeme citronovou šťávou. Necháme pár hodin uležet, teprve pak vmícháme majonézu. Na vece zdobíme citronem.