Reklama
Fazolový guláš
Fotogalerie:

Fazolový guláš

Martin Dadjuc

Mladá Boleslav
Klobása s česnekem dodá ten správný říz.
Martin Dadjuc, Mladá Boleslav

Ingredience

  • 2 cibule velká
  • 20 ml olej na smažení
  • 2 špekáčky
  • 2 klobása
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžička paprika červená
  • 1 konzerva fazole bílé
  • 1 konzerva fazole červené
  • 1 konzerva fazole zelené
  • 1 lžíce jíška instantní tmavá
  • 2 lžíce kečup
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme najemno. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji ji osmažíme.
  2. Klobásy nakrájíme na kolečka, špekáčky na kostičky, vše přidáme na cibulku, vložíme pokrájený česnek a paprikové koření a orestujeme.
  3. Do pánve přidáme všechny fazole a promícháme. Zalijeme vodou, aby směs plavala, a pod pokličkou necháme chvilku podusit.
  4. Před koncem směs zahustíme jíškou, přidáme k dochucení kečup, sůl a pepř.
  5. Na závěr vše necháme chvilku probublat a můžeme servírovat. Podáváme s čer-stvým chlebem.
     
    TIP: Pokud máš na zahrádce čerstvé fazolky, můžeš je použít místo konzervovaných, ale dusí se o něco déle.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Tetiččina bábovka

Tetiččina bábovka

Piškot se s jahodami skvěle doplňuje. Když jsou po ruce, přidám i borůvky. ...
Škola vaření /30.06.16
Sirňačka

Sirňačka

Je to starý a poměrně neznámý recept.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Škola vaření /25.02.14
Kulajda mojí babičky

Kulajda mojí babičky

Velmi chutná polévka, která chutná celé rodině.
Erika Malknechtová, Hlavatce
Škola vaření /17.10.11
Bavorské vdolky

Bavorské vdolky

Když udělám bavorské vdolky, jen se po nich zapráší.
Lenka Kiesewetterová, Čekyně
...
Škola vaření /21.03.12
Babiččina skvělá vánočka

Babiččina skvělá vánočka

Určitě se povede, vždy se na její pečení těším.

Marcela Pilařová, Chomutov

Škola vaření /07.12.12
Oběd z bůčku a králíka

Oběd z bůčku a králíka

Samotný králík by byl moc suchý.

Jitka Hrnčířová, Okříšky

Škola vaření /02.07.16
 

Nejnovější

Medové hvězdičky

Medové hvězdičky

Můžete vykrajovat i jiné tvary. Pavla Lukačovičová, Stráž nad Nežárkou
Sladký život /04.12.16
Kokosové kuličky s ananasem

Kokosové kuličky s ananasem

Na Vánoce, na silvestra, na oslavy, vždy sklízí úspěch...

Tereza ...

Sladký život /04.12.16
Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Zkus si také vytvořit za pomoci formiček nejrůznější čokoládové tvary. Děti to ...

Sladký život /04.12.16
Mramorová hnízda

Mramorová hnízda

Oblíbené cukroví s likérovou náplní.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Sladký život /04.12.16
Domácí kokosové kostky

Domácí kokosové kostky

Kokos miluji ve všech jeho podobách. A tohle je záležitost, která nikdy ...

Sladký život /04.12.16
Ledovce

Ledovce

Už ani nevím, proč tomuto cukroví takhle říkáme. Třeba proto, že se skládá ...

Sladký život /03.12.16
Makové  cukroví

Makové cukroví

Příjemná vůně skořice rozvoní během pečení celý byt.

Hana Svatušková, ...

Sladký život /03.12.16
Kávové trojhránky

Kávové trojhránky

K vykrajování můžeš pochopitelně použít i jiné  tvořítko, pěkné ...

Sladký život /03.12.16
Vosí hnízda

Vosí hnízda

U nás je to velmi oblíbené cukroví, které o svátcích jako první mizí ze ...

Sladký život /03.12.16
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1612

Cukroví

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Je tu.

více
babiccinyDobroty_1

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama