Reklama
Fazolový guláš
Fotogalerie:

Fazolový guláš

Martin Dadjuc

Mladá Boleslav
Klobása s česnekem dodá ten správný říz.
Martin Dadjuc, Mladá Boleslav

Ingredience

  • 2 cibule velká
  • 20 ml olej na smažení
  • 2 špekáčky
  • 2 klobása
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžička paprika červená
  • 1 konzerva fazole bílé
  • 1 konzerva fazole červené
  • 1 konzerva fazole zelené
  • 1 lžíce jíška instantní tmavá
  • 2 lžíce kečup
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme najemno. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji ji osmažíme.
  2. Klobásy nakrájíme na kolečka, špekáčky na kostičky, vše přidáme na cibulku, vložíme pokrájený česnek a paprikové koření a orestujeme.
  3. Do pánve přidáme všechny fazole a promícháme. Zalijeme vodou, aby směs plavala, a pod pokličkou necháme chvilku podusit.
  4. Před koncem směs zahustíme jíškou, přidáme k dochucení kečup, sůl a pepř.
  5. Na závěr vše necháme chvilku probublat a můžeme servírovat. Podáváme s čer-stvým chlebem.
     
    TIP: Pokud máš na zahrádce čerstvé fazolky, můžeš je použít místo konzervovaných, ale dusí se o něco déle.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Kedlubnové zelí s cuketou

Kedlubnové zelí s cuketou

Máme ho raději než klasické hlávkové. Květa Hošková, Vratimov
Škola vaření /17.12.12
Bramborové pirohy s brynzou

Bramborové pirohy s brynzou

Dají se připravit také nasladko, s tvarohem, s mákem nebo s ovocnou omáčkou.

Zuzana ...

Škola vaření /21.01.15
Sladké rohlíčky

Sladké rohlíčky

Já je dělávám s ořechovou náplní.
František Polášek, Vsetín
Škola vaření /24.02.10
Jednoduché rizoto

Jednoduché rizoto

Podle babičky toto jednoduché jídlo vařím dodnes.
Iva Holá, Praha
Škola vaření /25.08.08
Špekové knedlíky

Špekové knedlíky

Podáváme s kysaným zelím a s cibulkou.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /20.01.13
Dýňový kompot

Dýňový kompot

V loňském roce mě překvapila naše úroda dýní, tak jsem si nechala poradit, co ...

Škola vaření /05.08.16
 

Nejnovější

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a ...
Škola vaření /28.04.17
Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů.

Petra Čertová, Ústí nad Labem

Všehochuť /28.04.17
Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou.

Miroslava Krátká, ...

Za pár korun /27.04.17
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením.

Jaromíra Skočílková, Skuteč

...
Škola vaření /27.04.17
Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...

Vaříme express /27.04.17
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /27.04.17
Lasagne s čerstvým špenátem

Lasagne s čerstvým špenátem

S bešamelem jsou nádherně vláčné.

Judita Novotná, Prostějov

Všehochuť /27.04.17
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /26.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama