Ingredience
- 2 cibule velká
- 20 ml olej na smažení
- 2 špekáčky
- 2 klobása
- 2 stroužky česnek
- 1 lžička paprika červená
- 1 konzerva fazole bílé
- 1 konzerva fazole červené
- 1 konzerva fazole zelené
- 1 lžíce jíška instantní tmavá
- 2 lžíce kečup
- špetka sůl
- špetka pepř
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cibuli nakrájíme najemno. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji ji osmažíme.
-
Klobásy nakrájíme na kolečka, špekáčky na kostičky, vše přidáme na cibulku, vložíme pokrájený česnek a paprikové koření a orestujeme.
-
Do pánve přidáme všechny fazole a promícháme. Zalijeme vodou, aby směs plavala, a pod pokličkou necháme chvilku podusit.
-
Před koncem směs zahustíme jíškou, přidáme k dochucení kečup, sůl a pepř.
-
Na závěr vše necháme chvilku probublat a můžeme servírovat. Podáváme s čer-stvým chlebem.TIP: Pokud máš na zahrádce čerstvé fazolky, můžeš je použít místo konzervovaných, ale dusí se o něco déle.