Reklama
Cuketová směs pod maso
Fotogalerie:

Cuketová směs pod maso

Martina Maternová

Klimkovice
Tento recept oceníš i mimo cuketovou sezonu. Směs se dá použít nejen pod maso‚ ale třeba i s opečenou uzeninou na špagety.
Martina Maternová, Klimkovice

Ingredience

  • 3 kg cuketa
  • 1 kg cibule
  • 3 paličky česnek
  • 250 g sádlo
  • 200 ml omáčka sojová
  • 1 kg kečup
  • 2 lžičky zázvor
  • 2 lžičky sůl

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

160 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu nahrubo nastrouháme‚ cibuli a česnek nakrájíme a přidáme ostatní ingredience. Vzniklou směs dusíme 5–10 minut.
  2. Ještě horkou směs naplníme do skleniček a 20 minut sterilujeme.

    TIP: Dělávám většinou poloviční dávku, vyjde zhruba na 10 skleniček od přesnídávky. Čas‚ který věnuješ přípravě této pochoutky, se ti bohatě vrátí v podobě velmi rychlého a chutného oběda.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušené vepřové s tymiánem

Dušené vepřové s tymiánem

Moje zamilované jídlo mi vždy připomene bezstarostné dětství.  Jana ...
Škola vaření /02.01.14
Štrúdl  s rozinkami

Štrúdl s rozinkami

Jablečná klasika u nás nikdy nezklame.

Iva Zenklová, Brno

Škola vaření /22.10.16
Nadýchaný zajíček

Nadýchaný zajíček

Těsto se dá použít i na přípravu bábovky.

Mirka Rozvoralová, Žatec

Škola vaření /07.03.17
Kachní polévka

Kachní polévka

Jednoduchá a výborná.

Josef Bartušek, Bítovčice

Škola vaření /07.07.15
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Vepřový bok v mrkvi

Vepřový bok v mrkvi

Levné a dobré jídlo, komu vadí tučný bůček, nahradí ho libovým pleckem.

...

Škola vaření /07.05.17
 

Nejnovější

Medový bůček pečený na cibuli

Medový bůček pečený na cibuli

Podle receptu Marcely Hlavsové z Prahy
Škola vaření /17.01.18
Jablkové müsli řezy

Jablkové müsli řezy

Připraveno podle receptu

Michaely Pivoňkové z Krnova

Zdravě a chutně /17.01.18
Špagetový koláč

Špagetový koláč

Připraveno podle receptu

Kamily Nové z Hulína

Všehochuť /17.01.18
Prasátka

Prasátka

Soňa Kamenská, Banská Bystrica

Všehochuť /17.01.18
Pizza čtyři roční období

Pizza čtyři roční období

Upečeno podle receptu

Mirky Hejdové z Karlových Varů

Všehochuť /15.01.18
Hermelínový koláč

Hermelínový koláč

Připraveno podle receptu

Anny Douškové z Holic

Za pár korun /12.01.18
Tvarohový moučník s ovocem

Tvarohový moučník s ovocem

Milada Zámečníková, Děčín

Sladký život /12.01.18
Starodávné škvarkové koláčky

Starodávné škvarkové koláčky

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Škola vaření /11.01.18
Koláč s vejci a špenátem

Koláč s vejci a špenátem

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /11.01.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama