Reklama
Reklama
Cibulačky k čaji
Fotogalerie:

Cibulačky k čaji

Zdeňka Podávková

Kolín
Tyto slané koláčky hned zmizí ze stolu.
Zdeňka Podávková, Kolín

Ingredience

  • 400 g mouka hladká
  • 1 lžička cukr krupice
  • vejce
  • 1,5 dl olej
  • 30 g droždí
  • 4 cibule
  • kmín
  • 2,5 dl voda

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy dáme mouku, sůl, olej, vlažnou vodu a vzešlý kvásek. Zpracujeme a necháme půl hodiny kynout. Těsto rozválíme na placku 1  cm silnou. Vykrájíme kolečka a rovnáme na pomaštěné plechy. Do středů vmáčkneme dno skleničky. Důlky potřeme vajíčkem a vložíme lžičkou cibuli. Koláčky posypeme kmínem a solí a pečeme je ve vyhřáté troubě dozlatova.

Pošli recept! 5/2008 (16.4.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jahodová zemlbába

Jahodová zemlbába

Jana Kostková, Liberec
Škola vaření /04.06.18
Ptačí hnízda

Ptačí hnízda

Děti při jejich pečení rády pomáhají.

Alena Lánská, Strakonice

Škola vaření /01.04.17
Zelný knedlík

Zelný knedlík

Petra Žáčková, Humpolec

Škola vaření /25.02.18
Slepičí vývar a krupicové knedlíčky s bylinkami

Slepičí vývar a krupicové knedlíčky s bylinkami

Vývar je skvělým základem pro dobrý oběd. Když nám nějaký zbude, můžeme ho ...

Škola vaření /12.11.17
Bouličky s bublinkami

Bouličky s bublinkami

Vždycky pomáhám babičce při pečení.

Anetka Procházková, Chrudim

Škola vaření /09.03.14
Plněné nakládané buřty

Plněné nakládané buřty

Utopenci u nás prostě nesmějí chybět.
Mirka Vachová, Dobříš
Škola vaření /03.02.11
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama