Reklama
CHlupaté knedlíky se zelím
Fotogalerie:

CHlupaté knedlíky se zelím

Lidmila Košíková
Lidmila Košíková
Praha 10

Recept je rychlý, výborný a nezevšední.    

Lída Košíková, Praha

Ingredience

  • 2-3 středně velké brambory
  • 1-2 rohlíky
  • sůl
  • anglická slanina nebo uzené maso
  • 1 sáček kysané zelí

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory najemno nastrouháme, přidáme nakrájený rohlík na kostičky, osolíme a z těsta tvoříme kuličky velikosti ping-pongového míčku.
  2. Do pekáčku nebo zapékací formy dáme zelí, na něj naskládáme kuličky z těsta a na ně plátky slaniny nebo uzeného masa. Zakryjeme alobalem a pečeme v rozehřáté troubě asi 45 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřenky s medvědím česnekem

Vepřenky s medvědím česnekem

Hana Šátralová, Praha
Škola vaření /25.05.18
Staročeské pekáče

Staročeské pekáče

Nesmíme dopustit, aby pokrmy našich babiček skončily v zapomnění.

Anna Veselá, ...

Škola vaření /22.03.15
Zapečenky s pivní pomazánkou a křenem

Zapečenky s pivní pomazánkou a křenem

Máme rádi zapékané toasty – teplé, křupavé a lahodné.
Květa Krůtová, Praha
Škola vaření /05.11.12
Zeleninová směs v soli

Zeleninová směs v soli

Zeleninu tímto způsobem snadno uchováme a máme ji vždy po ruce – je vhodná ...

Škola vaření /31.08.15
Smetanová koprovka

Smetanová koprovka

Vnouček nerad maso, dělám mu ji s vejcem.

Květa Šindelářová, Praha

Škola vaření /03.06.14
Šťavnatý tažený závin

Šťavnatý tažený závin

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /29.09.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu