Reklama
Reklama
CHlupaté knedlíky se zelím
Fotogalerie:

CHlupaté knedlíky se zelím

Lidmila Košíková
Lidmila Košíková
Praha 10

Recept je rychlý, výborný a nezevšední.    

Lída Košíková, Praha

Ingredience

  • 2-3 středně velké brambory
  • 1-2 rohlíky
  • sůl
  • anglická slanina nebo uzené maso
  • 1 sáček kysané zelí

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory najemno nastrouháme, přidáme nakrájený rohlík na kostičky, osolíme a z těsta tvoříme kuličky velikosti ping-pongového míčku.
  2. Do pekáčku nebo zapékací formy dáme zelí, na něj naskládáme kuličky z těsta a na ně plátky slaniny nebo uzeného masa. Zakryjeme alobalem a pečeme v rozehřáté troubě asi 45 minut.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Křehký koláč s brusinkami

Křehký koláč s brusinkami

Moučníky z křehkého těsta byly specialitou mojí babičky. Mřížkový koláč se dá ...
Škola vaření /25.08.09
Smetanová koprovka

Smetanová koprovka

Vnouček nerad maso, dělám mu ji s vejcem.

Květa Šindelářová, Praha

Škola vaření /03.06.14
Broskvový kompot

Broskvový kompot

Petra Skalníčková, Brno

Škola vaření /07.06.18
Babiččina bramboračka

Babiččina bramboračka

Zkus jíšku ze sádla.
Michaela Valentová,
Lázně Bohdaneč
Škola vaření /11.11.10
Karásky

Karásky

Tradiční dobrota z kynutého těsta.

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /17.12.12
Tažený jablečný závin

Tažený jablečný závin

Je to náš nejoblíbenější moučník. Naučila jsem se ho od manželovy babičky. Sní se ...
Škola vaření /27.12.11
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama