Reklama
Bylinková nádivka
Fotogalerie:

Bylinková nádivka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Nádivku pečeme s vepřovým masem.

Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 5 ks rohlíky
  • 100 ml mléko
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česnek
  • 2 vejce
  • 1 snítka petrželová nat
  • 1 svazek pažitka
  • 2 ks jarní cibulka s natí
  • 1 snítka bazalka
  • 1 snítka oregano
  • špetka soli, pepře a muškátového květu
  • trocha strouhanky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlíky natrháme na kousky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout.
  2. V míse je pak smícháme s nakrájenou cibulí, česnekem a vejci. Přidáme nasekané bylinky, cibulku s natí, pepř, sůl a špetku muškátu. Vše promícháme. Z hmoty uděláme šištičky, které obalíme ve strouhance a přidáme péct k masu půl hodiny před jeho dopečením.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králík na tymiánu

Králík na tymiánu

Anglická slanina králičí maso provoní. Jana Prokopová, Dolní Město
Škola vaření /20.03.17
Černá buchta

Černá buchta

Tmavý moučník od babičky mi chutná.
Adam Koudelka, Prostějov
Škola vaření /24.07.09
Sterilovaný okurkový mix

Sterilovaný okurkový mix

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /05.08.18
Křenová omáčka

Křenová omáčka

Mandle omáčku zahustí a dodají jí šmrnc.

Květa Rozkývalová, Litvínov

Škola vaření /08.07.17
Bylinková nádivka

Bylinková nádivka

Velikonoce mám ráda. Přijedou vnoučci a vydají se na koledu. Já zatím ...
Škola vaření /18.07.10
Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Podle receptu

Marty Holé z Kunratic

Škola vaření /28.09.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu