Nádivku pečeme s vepřovým masem.
Květa Kroupová, Praha
Ingredience
- 5 ks rohlíky
- 100 ml mléko
- 1 cibule
- 4 stroužky česnek
- 2 vejce
- 1 snítka petrželová nat
- 1 svazek pažitka
- 2 ks jarní cibulka s natí
- 1 snítka bazalka
- 1 snítka oregano
- špetka soli, pepře a muškátového květu
- trocha strouhanky
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Rohlíky natrháme na kousky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout.
-
V míse je pak smícháme s nakrájenou cibulí, česnekem a vejci. Přidáme nasekané bylinky, cibulku s natí, pepř, sůl a špetku muškátu. Vše promícháme. Z hmoty uděláme šištičky, které obalíme ve strouhance a přidáme péct k masu půl hodiny před jeho dopečením.