Reklama
Reklama
Brambory s mletým masem
Fotogalerie:

Brambory s mletým masem

Irena Gumuláková

Dalešice

Místo vařených brambor zkus kaši. 

Irena Gumuláková, Dalešice 

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 1,5kg brambory
  • 1 cibule
  • trocha olej
  • 250g mleté maso
  • 1 lžíce sojová omáčka
  • dle chuti sůl, pepř, sladká paprika
  • 500ml kečup
  • 1 lžíce hořčice
  • 3 stroužky česnek
  • 150g eidam

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme předem ve slupce. Cibuli orestujeme na oleji‚ přidáme maso‚ sójovou omáčku‚ sůl‚ pepř a podusíme. Přidáme kečup, hořčici‚ papriku, česnek a povaříme. 

  2. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, osolíme‚ opepříme. Do pekáče dáme půlku brambor‚ na ně nalijeme masovou směs‚ posypeme sýrem a překryjeme druhou půlkou brambor. Upečeme dozlatova. 

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Knedlíky se slaninou

Knedlíky se slaninou

Rychlá, chutná a vydatná večeře. Zdena Vondrová, Olomouc
Škola vaření /29.09.16
Bavorské vdolky

Bavorské vdolky

Když udělám bavorské vdolky, jen se po nich zapráší.
Lenka Kiesewetterová, Čekyně
...
Škola vaření /21.03.12
Guláš na černém pivě

Guláš na černém pivě

Ještě lepší je udělat základ v litinovém hrnci a gulášek pomalu dusit ...

Škola vaření /28.08.17
Špenátové lívance

Špenátové lívance

Špenát máme rádi na všechny způsoby, tento patří k těm nejoblíbenějším.
...
Škola vaření /04.08.11
Houbové karbanátky

Houbové karbanátky

Na houbách si můžeme pochutnávat celý rok.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /20.01.17
Koblihy plněné šunkou

Koblihy plněné šunkou

Smažené koblihy nasladko s nejrůznější marmeládou zná asi každý. Ani milovníci ...
Škola vaření /28.09.12
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama