Reklama
Reklama
Bramboráky plněné masovou směsí a sýrem
Fotogalerie:

Bramboráky plněné masovou směsí a sýrem

Luděk Vláčil
Luděk Vláčil
Olšany u Prostějova
Masovou směs do bramboráků dobře provoní nasekaná pažitka a pórek.
Luděk Vláčil, Olšany u Prostějova

Ingredience

  • Bramboráky
  • 1 palička česnek
  • 1 lžička mouka hladká
  • 4 lžíce olej
  • 4 brambory
  • 1 vejce
  • dle chuti majoránka
  • podle chuti sůl a pepř
  • kmín dle chuti
  • Masová směs
  • 1 kuřecí prsa
  • 1 lečo sterilizované
  • 4 lžíce kečup ostrý
  • 1 lžíce solamyl
  • 1 cibule
  • Ostatní
  • 100 g sýr eidam
  • 1 lžíce pažitka
  • 1 lžíce pórek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme vejce, majoránku, pepř, sůl, kmín a nastrouhaný česnek. Zahustíme lžičkou mouky, pořádně promícháme a na rozpáleném oleji smažíme tenké bramboráky.

  2. Oloupeme a nakrájíme cibuli, kterou na oleji restujeme a přidáme na kostičky nakrájené kuřecí prsa. Přilijeme lečo a ostrý kečup, ochutíme kořením (co, kdo má rád) a nakonec zahustíme solamylem.
    Bramboráky plníme masovou směsí, nastrouhaným sýrem a můžeme přidat nasekanou pažitku, nebo pórek.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Karásky

Karásky

Tradiční dobrota z kynutého těsta. Martina Antalová, Odolena Voda
Škola vaření /17.12.12
Čaj pro dobré sny

Čaj pro dobré sny

Jakmile nemůžu spát, uvařím si bylinky.
Šárka Adamcová, Praha
Škola vaření /09.03.09
Lívance s marmeládou

Lívance s marmeládou

Lívance z kynutého těsta podávané s jahodovou zavařeninou, tvarohem a čerstvými ...

Škola vaření /11.06.17
Bramboráky s dušeným zelím a slaninou

Bramboráky s dušeným zelím a slaninou

K dietě mají daleko, ale je to velká dobrota. Nezapomeň dát včas vychladit pivečko.

...

Škola vaření /30.09.16
Smažené květy černého bezu

Smažené květy černého bezu

Kosmatice podle babičky Elišky.

Blanka Studničková, Havlíčkův Brod

Škola vaření /17.05.17
Žitno-špaldový perník

Žitno-špaldový perník

Pečení je pro nás veliká zábava. 

Emma (3 roky) a Josef Jan (6 let) Hořčíkovi, ...

Škola vaření /28.10.12
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama