Reklama
Bramborák na plech
Fotogalerie:

Bramborák na plech

Pavlína Kotrbová

Jihlava
 Je zdravější než klasický smažený.
Pavlína Kotrbová, Jihlava

Ingredience

  • 1,5 kg brambory vařené
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • trocha majoránka
  • 1 prášek do pečiva
  • trocha krupice dětská
  • 6 stroužků česnek
  • 4 vejce
  • dle chuti vegeta
  • 200 g maso uzené
  • 2 lžíce sádlo
  • 3 na polití vejce
  • trocha na polití mléko

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Sádlo rozpustíme a maso nakrájíme na kostičky. Pak nastrouháme uvařené brambory. K nim  postupně přidáme ostatní suroviny, dobře promícháme a směs rozložíme na pekáč.
  2. Povrch polijeme rozšlehanými vejci s trochou mléka. Upečeme dorůžova.  

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Houbový kuba

Houbový kuba

Tradiční jídlo, které  kdysi vařívaly naše  babičky právě ...
Škola vaření /30.11.16
Tvarohové kobližky s růžovým zdobením

Tvarohové kobližky s růžovým zdobením

Pohlazení na duši nejen pro vaše milované.

Denisa Durdíková, Humpolec

Škola vaření /03.06.17
Taštičky plněné uzeninami

Taštičky plněné uzeninami

Vůbec se nemusíš bát udělat je jako pohoštění pro přátele. Jsou výborné! ...
Škola vaření /14.07.12
Králík na zelenině

Králík na zelenině

Koření dodá vůni a chuť divočiny.

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /10.03.17
Med z pampelišek

Med z pampelišek

Má vynikající chuť, navíc pomáhá při kašli.
Jaroslava Mudrochová, Trutnov
Škola vaření /08.09.11
Pohankové karbanátky s houbami

Pohankové karbanátky s houbami

Je to zdravé jídlo, které se nikdy nepřejí. Hub může být víc druhů.

Jana ...

Škola vaření /04.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu