Reklama
Barevný guláš
Fotogalerie:

Barevný guláš

Simona Blumelova
Simona Blumelova
Ústí nad Labem

Na barevný guláš budeme potřebovat 1kg vepřového nebo hovězího masa. Můžeme použit vepřové i hovězí dohromady.

Simona Blumelová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 5 lžic olej
  • 1 kg maso
  • 2 cibule
  • 1 sáček gulášové koření
  • pepř, sůl
  • 1 konzerva sterilizované fazole
  • 1 konzerva fazolové lusky, hrášek, kukuřice
  • 1 konzerva drcená rajčata
  • trochu tvrdého chleba nebo lžíce mouky

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

250 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na kostky nakrájené maso, které osolíme, opepříme a nasypeme na něj gulášové koření. Dusíme 20 minut.
  2. Přidáme 4 litry vody, můžeme zahustit guláš chlebem nebo moukou. Vsypeme konzervu sterilizovaných rajčat, hrášku, fazolí, fazolových lusků a kukuřice. Dusíme ještě 30 minut.

  3. Podáváme s chlebem, rýží, bramborovým knedlíkem nebo těstovinami.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Babiččina paštika

Babiččina paštika

Na chutnou domácí pomazánku vzpomínám od dětství s chutí. Je vynikající, kupovaná ...
Škola vaření /03.10.08
Babiččin koláč se žmolenkou

Babiččin koláč se žmolenkou

Stejný, jako znáš od své babičky.

Aneta Gaťková, Olomouc

Škola vaření /31.05.17
Jahelné knedlíky se zelím

Jahelné knedlíky se zelím

Jáhly nezapomeň před vařením několikrát propláchnout, aby nebyly hořké.

Lucie ...

Škola vaření /28.08.17
Zahradníkova krůta

Zahradníkova krůta

Při pečení zkus přidat trochu kmínu.

Květa Kroupová, Praha

Škola vaření /21.06.16
Vepřové koleno

Vepřové koleno

Výborné i s chlebem a jablečným křenem.

Tamara Kondlerová, Šumperk

Škola vaření /13.10.16
Tvarohové kobližky s růžovým zdobením

Tvarohové kobližky s růžovým zdobením

Pohlazení na duši nejen pro vaše milované.

Denisa Durdíková, Humpolec

Škola vaření /03.06.17
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama