Reklama
Babiččino tajemství
Fotogalerie:

Babiččino tajemství

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Pamatuji si recept, který dělala babička i mamka. Je to levné, rychlé a dobré.
Cecilie Fišnarová, Praha

Ingredience

  • kmín
  • 1 cibule
  • 3 vejce
  • 300 g vařené maso vepřové
  • pepř
  • 3 lžíce máslo

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Na větší pánev nalijeme olej, nejlépe olivový, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a kmín‚ přidáme vařené maso rozkrájené na kousky (je to dobré na využití zbytků z minulého dne) a opékáme jej, dokud trošku nezrůžoví. Pak přidáme vejce, zamícháme a dochutíme solí. Na talíři ozdobíme nakrájeným čerstvým pórkem a rajčaty nebo třeba okurkou. Podáváme s měkkým chlebem nebo se salátem.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Fazolový guláš

Fazolový guláš

Klobása s česnekem dodá ten správný říz. Martin Dadjuc, Mladá Boleslav
Škola vaření /29.12.10
Košíčky z listového těsta

Košíčky z listového těsta

Vypadají možná na první pohled trochu složitě, ale zvládne je každá trošku šikovná ...
Škola vaření /28.02.10
Zapečené brambory

Zapečené brambory

To nejlepší může být úplně jednoduché.

Jana Kolouchová, Plzeň

Škola vaření /16.02.16
Brambory s mletým masem

Brambory s mletým masem

Specialita, kterou prostě musíš vyzkoušet.
Natalia Dymčenková, Hradec Králové
Škola vaření /09.07.12
Špenát s mletým masem

Špenát s mletým masem

Jídlo mě naučila manželova maminka.
Stanislava Malcová, Velké Meziříčí
Škola vaření /12.01.12
Krůtí kaldoun s knedlíčky

Krůtí kaldoun s knedlíčky

Pokud nemáš drůbky, použij krůtí krky.

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /12.06.15
 

Nejnovější

Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm. Kryštof Slánský, Brno
Škola vaření /09.12.16
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád.

Ondřej Dráteník, Litomyšl

Škola vaření /08.12.16
Růžičky s kuřecí náplní

Růžičky s kuřecí náplní

Výborné sváteční pohoštění, které nikdo neodmítne.

Iva Dvorská, Jičín

Všehochuť /07.12.16
Rozinkové cukroví

Rozinkové cukroví

Vykrajuji vždy rovnou víc tvarů pro pestrost.

Zuzana Vojáčková, Olomouc

Sladký život /07.12.16
Croquenbouche

Croquenbouche

Croquenbouche je z francouzského ‚‚croque en bouche‘‘, znamená ‚‚křupnutí v ...

Všehochuť /06.12.16
Miniroládky

Miniroládky

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní ...

Všehochuť /06.12.16
Koláč s uzeným lososem

Koláč s uzeným lososem

Skvělé pohoštění pro přátelské schůzky. Misky si připravuji předem a pak už je...

Všehochuť /05.12.16
Višně v marcipánu

Višně v marcipánu

Hodí se na jakoukoliv slavnostní příležitost. U nás se připravují hlavně ...

Sladký život /05.12.16
Strašidýlka

Strašidýlka

Jsou velmi jednoduchá, zvlášť když děti s ochotou pomáhají. Těší se ...

Sladký život /05.12.16
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1612

Cukroví

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Je tu.

více
babiccinyDobroty_1

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama