Reklama

Další články:

Skořicové jídášky

Skořicové jídášky

Když je pečlivě narovnám na talíř, mizejí podstatně rychleji, než se pečou. Dominika Legnerová, Česká Kamenice
Jako od babičky /30.03.17
 
Plněná kachní prsa

Plněná kachní prsa

Kachní prsíčka plněná jemnou houskovou nádivkou s drůbky se hodí i pro slavnostní chvíle. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Jako od babičky /24.10.16
 
Buchty s povidly

Buchty s povidly

Nejlepší jsou ještě teplé. Tereza Frýbortová, Sedlčany
Jako od babičky /12.10.18
 
Pupek nadivoko

Pupek nadivoko

Věra Sklenářová, Praha
Jako od babičky /20.09.19
 
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Jako od babičky /19.08.18
 
Nadýchaný věnec

Nadýchaný věnec

Dělám jej místo tradičního mazance. Božena Kolářová, Pouště
Jako od babičky /29.03.17
 
Plněné papriky s nádivkou

Plněné papriky s nádivkou

Eva Přecechtělová, Chropyně
Jako od babičky /27.12.18
 
Závitky s pohankou

Závitky s pohankou

Místo prsou lze použít vykostěná stehna. Helena Vebrová, Kolín
Jako od babičky /29.10.13
 
Zapečené brambory s krupkami a zelím

Zapečené brambory s krupkami a zelím

Kroupy máme rádi a v této kombinaci jsou skvělé. Doubravka Říhová, Tábor
Jako od babičky /30.10.13
 
Košíčky s jahodovou náplní

Košíčky s jahodovou náplní

Jsou křehké, lehoučké a chuťově úžasné. Čerstvé jahody v nich dělají divy. Ludmila Smítková, Znojmo
Jako od babičky /01.06.16
 
Zadělávaná slepice

Zadělávaná slepice

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Jako od babičky /01.03.19
 
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha
Jako od babičky /18.08.18
 
Laň na houbách

Laň na houbách

Maso z laně je jemnější a šťavnatější. Markéta Musilová, Koryčany
Jako od babičky /29.10.16
 
Hvězdy z koblihového těsta

Hvězdy z koblihového těsta

Jsou tak nadýchané, že se na jazyku jen rozplynou.  Hana Fialková, Pardubice
Jako od babičky /09.11.16
 
Masové koule s kadeřávkem

Masové koule s kadeřávkem

Alenka Linhartová, Zábřeh
Jako od babičky /20.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama