Reklama

Další články:

Skořicové jídášky

Skořicové jídášky

Když je pečlivě narovnám na talíř, mizejí podstatně rychleji, než se pečou. Dominika Legnerová, Česká Kamenice
Jako od babičky /30.03.17
 
Plněná kachní prsa

Plněná kachní prsa

Kachní prsíčka plněná jemnou houskovou nádivkou s drůbky se hodí i pro slavnostní chvíle. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Jako od babičky /24.10.16
 
Buchty s povidly

Buchty s povidly

Nejlepší jsou ještě teplé. Tereza Frýbortová, Sedlčany
Jako od babičky /12.10.18
 
Pupek nadivoko

Pupek nadivoko

Věra Sklenářová, Praha
Jako od babičky /20.09.19
 
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Jako od babičky /19.08.18
 
Nadýchaný věnec

Nadýchaný věnec

Dělám jej místo tradičního mazance. Božena Kolářová, Pouště
Jako od babičky /29.03.17
 
Plněné papriky s nádivkou

Plněné papriky s nádivkou

Eva Přecechtělová, Chropyně
Jako od babičky /27.12.18
 
Závitky s pohankou

Závitky s pohankou

Místo prsou lze použít vykostěná stehna. Helena Vebrová, Kolín
Jako od babičky /29.10.13
 
Zapečené brambory s krupkami a zelím

Zapečené brambory s krupkami a zelím

Kroupy máme rádi a v této kombinaci jsou skvělé. Doubravka Říhová, Tábor
Jako od babičky /30.10.13
 
Košíčky s jahodovou náplní

Košíčky s jahodovou náplní

Jsou křehké, lehoučké a chuťově úžasné. Čerstvé jahody v nich dělají divy. Ludmila Smítková, Znojmo
Jako od babičky /01.06.16
 
Zadělávaná slepice

Zadělávaná slepice

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Jako od babičky /01.03.19
 
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha
Jako od babičky /18.08.18
 
Laň na houbách

Laň na houbách

Maso z laně je jemnější a šťavnatější. Markéta Musilová, Koryčany
Jako od babičky /29.10.16
 
Hvězdy z koblihového těsta

Hvězdy z koblihového těsta

Jsou tak nadýchané, že se na jazyku jen rozplynou.  Hana Fialková, Pardubice
Jako od babičky /09.11.16
 
Masové koule s kadeřávkem

Masové koule s kadeřávkem

Alenka Linhartová, Zábřeh
Jako od babičky /20.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama