Reklama

Další články:

Vepřová srdce na smetaně

Vepřová srdce na smetaně

Místo srdce lze použít vepřové plíce. Alena Klírová, Mýto
Jako od babičky /15.07.13
 
Kuřecí vývar s krupicovými noky

Kuřecí vývar s krupicovými noky

Silný kuřecí vývar se zeleninou doplňují jemné krupicové noky z odpalovaného těsta. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Jako od babičky /22.08.13
 
Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Výborný nedělní oběd. Lenka Kudrnová, Nejdek
Jako od babičky /08.09.13
 
Houbová tlačenka

Houbová tlačenka

Pokaždé se po ní jen zapráší. Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Jako od babičky /07.10.13
 
Ovarová polévka

Ovarová polévka

Spotřebuji i podřadnější druhy masa. Jana Dlasková, Hodonín
Jako od babičky /13.10.13
 
Domácí jáhlový prejt

Domácí jáhlový prejt

Tenhle způsob úpravy je skutečně výborný. Magdaléna Králová, Trutnov
Jako od babičky /15.10.13
 
Vepřová haše

Vepřová haše

Pekli jsme prasátko, všechno maso se snědlo, ale hlava zbyla. Nakonec jsem z ní udělala tuhle dobrotu. Božena Kolářová, Pouště
Jako od babičky /08.10.13
 
Krůtí stehna na špeku

Krůtí stehna na špeku

Jednoduchý recept z babiččiny kuchyně. Petra Holická, České Budějovice
Jako od babičky /26.08.14
 
Dušené červené zelí s vepřovými kousky

Dušené červené zelí s vepřovými kousky

Můžeme podávat jak s knedlíky, tak s bramborem. Ivana Machková, Frýdek-Místek
Jako od babičky /21.10.14
 
Fleky s uzeným masem

Fleky s uzeným masem

U nás doma hodně oblíbená česká klasika nabízí mnoho variant. Jan Šulc, Kladno
Jako od babičky /22.06.16
 
Staročeská cizrna

Staročeská cizrna

Hodí se jako samostatné jídlo nebo jako příloha k masu.  Michaela Čejčíková, Rychvald
Jako od babičky /01.02.16
 
Masovo-zeleninová pomazánka

Masovo-zeleninová pomazánka

Je vynikající na topinky. Veronika Mikleová, Nitra
Jako od babičky /11.02.16
 
Vepřové maso v koprové omáčce

Vepřové maso v koprové omáčce

Když vyrazí kopr, hned si dělám omáčku. Barbora Brudná, Třinec
Jako od babičky /06.08.09
 
Zlaté měšce

Zlaté měšce

Měly by být upečené pěkně dozlatova. Marcela Voráčková, Strakonice
Jako od babičky /21.06.16
 
Mandlová sekačka

Mandlová sekačka

Zkusila jsem ji poprvé a byla moc dobrá. Veronika Marková, Český Těšín
Jako od babičky /25.06.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 58 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama