Reklama
Reklama

Další články:

Fleky s uzeným masem

Fleky s uzeným masem

U nás doma hodně oblíbená česká klasika nabízí mnoho variant. Jan Šulc, Kladno
Jako od babičky /22.06.16
 
Staročeská cizrna

Staročeská cizrna

Hodí se jako samostatné jídlo nebo jako příloha k masu.  Michaela Čejčíková, Rychvald
Jako od babičky /01.02.16
 
Masovo-zeleninová pomazánka

Masovo-zeleninová pomazánka

Je vynikající na topinky. Veronika Mikleová, Nitra
Jako od babičky /11.02.16
 
Vepřové maso v koprové omáčce

Vepřové maso v koprové omáčce

Když vyrazí kopr, hned si dělám omáčku. Barbora Brudná, Třinec
Jako od babičky /06.08.09
 
Zlaté měšce

Zlaté měšce

Měly by být upečené pěkně dozlatova. Marcela Voráčková, Strakonice
Jako od babičky /21.06.16
 
Mandlová sekačka

Mandlová sekačka

Zkusila jsem ji poprvé a byla moc dobrá. Veronika Marková, Český Těšín
Jako od babičky /25.06.16
 
Oběd z bůčku a králíka

Oběd z bůčku a králíka

Samotný králík by byl moc suchý. Jitka Hrnčířová, Okříšky
Jako od babičky /02.07.16
 
Sekaná z drůbežího masa

Sekaná z drůbežího masa

Dělala jsem ji v neděli dětem, byla moc dobrá. Zdena Novotná, Rumburk
Jako od babičky /16.07.16
 
pravevprodeji03_19

Strana 56 z 56

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama