Reklama
Reklama

Další články:

Hovězí guláš s meltou

Hovězí guláš s meltou

Guláš, který se vaří u nás a má velký úspěch pro svou netradiční chuť a některé přísady. Tereza Mrowiecová, Karviná
Jako od babičky /20.03.12
 
Domácí chléb

Domácí chléb

Tento chléb pekla už moje babička a já v pečení pokračuji.
Jako od babičky /10.02.09
 
Vaječný likér

Vaječný likér

Domácí recept naší skvělé babičky.
Jako od babičky /01.03.09
 
Lovecká hovězí pečeně

Lovecká hovězí pečeně

Šťavnaté hovězí maso prošpikované voňavou slaninou. Podává se na smetanové omáčce s bílým vínem a žampiony. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Jako od babičky /31.03.12
 
Segedínský guláš

Segedínský guláš

Tento recept miluje celá rodina! Ester Kindlová, Svitavy
Jako od babičky /12.04.12
 
zapečené zelí s plackami  a uzeným

zapečené zelí s plackami a uzeným

Staročeská klasika. Marie Zvěřinová, Březno
Jako od babičky /17.04.12
 
Vepřový guláš s fazolemi

Vepřový guláš s fazolemi

Dobrým gulášem nasytíte partu kamarádů na jeden zátah! Tereza Mrowiecová, Karviná
Jako od babičky /19.04.12
 
Makové vdolečky

Makové vdolečky

Kynuté makové vdolečky, které se hodí výborně k zakousnutí, a také jako pečivo ke gulášové polévce. Gabriela Mlynářová, Pardubice
Jako od babičky /02.05.12
 
Vepřové na cibuli se špenátem

Vepřové na cibuli se špenátem

Česká poctivá kuchyně, tu máme všichni rádi. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Jako od babičky /05.05.12
 
Špekové knedlíky

Špekové knedlíky

Vynikající příloha. Helena Slosarčíková, Staré Město
Jako od babičky /09.05.12
 
Vepřové maso na hříbkách

Vepřové maso na hříbkách

Na tomto receptu si pochutnají ti, co mají rádi houby. Tento recept není moc dietní, ale chuť jídla je vyjímečná. Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
Jako od babičky /20.05.12
 
Borůvkové vdolečky

Borůvkové vdolečky

Smažené vdolky se zavařeninou, borůvkami a tvarohem. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Jako od babičky /06.08.16
 
Palce z vepřové kýty s Lopenickou slaninou

Palce z vepřové kýty s Lopenickou slaninou

Palec je část vepřové panenky oddělená od kýty. Otto Plášek, Brno
Jako od babičky /29.05.12
 
Králík na zázvoru

Králík na zázvoru

Podáváme s bramborem nebo bramborovým kedlíkem. Jitka Kottová, Prachatice
Jako od babičky /03.06.12
 
Hovězí na kyselo

Hovězí na kyselo

Jednoduchý a chutný recept našich babiček. Veronika Poláčková, Mýto
Jako od babičky /10.06.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 55 z 57

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama