Reklama

Další články:

Vepřové maso s červenou řepou

Vepřové maso s červenou řepou

V sobotu dopoledne nemám čas, uklízí se celý dům. Proto dělám jednoduchý oběd. Eliška Martincová, Jihlava
Jako od babičky /19.02.16
 
Krémová rybí polévka

Krémová rybí polévka

Moje babička vařila vynikající polévky. Milovala jsem její bramboračku, hrachovku i kulajdu. Její rybí polévka se zeleninou patří k rodinné vánoční klasice. Přestože ji moje maminka...
Jako od babičky /23.12.13
 
Těstovinový nákyp

Těstovinový nákyp

Připrav k večeři a sklidíš určitě úspěch. Žampiony můžeš v sezoně nahradit čerstvými hříbky. Eva Janderová, Přerov
Jako od babičky /23.11.10
 
Třená bábovka

Třená bábovka

Je jednoduchá a vydrží dlouho vláčná. Aneta Důbravová, Velký Ořechov
Jako od babičky /24.11.10
 
Sejkory

Sejkory

Mám je rád se sklenicí mléka. Libor Dlouhý, 12 let, Klatovy
Jako od babičky /24.02.16
 
Vepřová játra

Vepřová játra

Zůstanou krásně šťavnatá, skvěle se doplňují s ostatními ingrediencemi. Jindřich Kalousek, Kadaň
Jako od babičky /04.01.17
 
Guláš ze sírovce žlutomasého

Guláš ze sírovce žlutomasého

Čerstvé houby podusím, naporcuji a z mrazničky je užívám celý rok. Hana Kupková, Ostrava
Jako od babičky /09.12.10
 
Cibulačka se žampiony

Cibulačka se žampiony

Hodí se na slavnostnější příležitosti. Radka Holousková, Nymburk
Jako od babičky /03.01.17
 
Paštika z jater

Paštika z jater

Podáváme ji s opečenými toasty. Lenka Dlouhá, Litvínov
Jako od babičky /09.07.16
 
Knedlíky plněné směsí z mletého masa

Knedlíky plněné směsí z mletého masa

Díky směsi slaniny, zeleniny a mletého masa jsou mnohem lahodnější než obyčejné masové knedlíky. Dopřej si taky tento vynikající oběd nebo večeři! Martina Zelinková, Příbram ...
Jako od babičky /30.10.12
 
Staročeské těstoviny

Staročeské těstoviny

Rychlé, chutné, syté a levné. Co více si přát. Lucie Kalužíková, Hodonín
Jako od babičky /23.11.10
 
Papriky po čínsku

Papriky po čínsku

Podávají se s rýží, přelité omáčkou. Petr Navrátil, Teplice
Jako od babičky /04.11.16
 
Marmeládová směska

Marmeládová směska

Babička vždy říkala‚ že nejlepší marmeládu připravíme ze směsi letního ovoce. Martin Mrowiec, Karviná
Jako od babičky /19.11.10
 
Zavařený červený rybíz

Zavařený červený rybíz

Na koláče je díky své navinulé chuti výborný. Vlasta Ondrušková, Havířov
Jako od babičky /19.11.10
 
Voňavá rajská s rýží

Voňavá rajská s rýží

Bez dobré polévky se u nás nedělní oběd neobejde. Blanka Jirásková, Tachov
Jako od babičky /28.12.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 53 z 60

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu