Reklama

Další články:

Štědračka

Štědračka

Solíme zásadně až ke konci vaření, luštěniny by jinak pomalu měkly, nebo by dokonce zůstaly tvrdé. Božena Kolářová, Pouště 
Jako od babičky /29.11.16
 
Malinový džem s vůní máty

Malinový džem s vůní máty

Podle receptu Kateřiny Dolníčkové z Českého Krumlova
Jako od babičky /28.06.18
 
Prejtová polévka

Prejtová polévka

Lída Holubová, Pelhřimov
Jako od babičky /03.03.18
 
Válečky s houbovou omáčkou

Válečky s houbovou omáčkou

Se smetanou je necháme jen přejít varem. Jana Krčmářová, Kladno
Jako od babičky /01.10.16
 
Kyselica s krůpama

Kyselica s krůpama

Ochutnal jsem ji ve Vlčnově, je dost hustá. Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem
Jako od babičky /21.10.17
 
Králík pečený s hořčicí

Králík pečený s hořčicí

Blanka Dočkalová, Mělník
Jako od babičky /21.02.18
 
Jelítka po staročesku

Jelítka po staročesku

Blanka Rašková, Praha
Jako od babičky /15.02.18
 
Ovarové koleno

Ovarové koleno

Karina Balážová, Ostrava
Jako od babičky /27.02.18
 
Staročeské perníčky

Staročeské perníčky

Karolína Fialková, Litomyšl
Jako od babičky /01.12.18
 
Hovězí s křenem

Hovězí s křenem

Po nastrouhání pokapu křen citronem, aby si zachoval bílou barvu. Zdeňka Polanská, Vsetín
Jako od babičky /29.08.17
 
Ovarová polévka

Ovarová polévka

Alena Štrougalová, Neštěmice
Jako od babičky /13.02.18
 
Uzenářský  guláš

Uzenářský guláš

Starý, ale dobrý recept mého dědy. Rudolf Kratinoha, Tábor
Jako od babičky /13.10.16
 
Tetiččina bábovka

Tetiččina bábovka

Piškot se s jahodami skvěle doplňuje. Když jsou po ruce, přidám i borůvky. Denisa Durdíková, Humpolec
Jako od babičky /30.06.16
 
Bramboráky s dušeným zelím a slaninou

Bramboráky s dušeným zelím a slaninou

K dietě mají daleko, ale je to velká dobrota. Nezapomeň dát včas vychladit pivečko. Pavlína Kotrbová, Jihlava
Jako od babičky /30.09.16
 
Domácí vánočka

Domácí vánočka

Jitka Houzarová, Písek
Jako od babičky /30.11.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 19 z 60

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu