Reklama

Další články:

Tvarůžky v těstíčku

Tvarůžky v těstíčku

Večeře podle mého gusta. Pavel Sedlák, Karlovy Vary
Jako od babičky /26.10.17
 
Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Jako od babičky /08.02.19
 
Obalovaná  vinná klobása

Obalovaná vinná klobása

Smažíme je na středním plameni, aby se pěkně propekly, ale přitom nebyly moc tmavé. Jarmila Hradecká, Žatec
Jako od babičky /01.12.16
 
Vepřové ocásky na medu

Vepřové ocásky na medu

Podlijeme a pečeme hezky pomalu, aby vznikla hustá šťávička. Monika Kubaříková, Kolín
Jako od babičky /25.10.17
 
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii Olga Malá, Praha
Jako od babičky /20.03.19
 
Vepřenky s medvědím česnekem

Vepřenky s medvědím česnekem

Hana Šátralová, Praha
Jako od babičky /25.05.18
 
Jahodová zemlbába

Jahodová zemlbába

Jana Kostková, Liberec
Jako od babičky /04.06.18
 
Pečená kachní prsa

Pečená kachní prsa

Delikatesa, kterou si nedokážu odpustit. Richard Ctibor, Kroměříž
Jako od babičky /14.10.16
 
Brokolicová nádivka

Brokolicová nádivka

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Jako od babičky /08.03.18
 
Slezské plněné pirohy

Slezské plněné pirohy

Zelí vždy pokrájím na menší kousky. Veronika Klučková, Český Těšín
Jako od babičky /07.11.17
 
Banánová bábovka s jogurtem

Banánová bábovka s jogurtem

Vylepšená klasika Podle receptu Renaty Válkové z Kroměříže
Jako od babičky /23.10.18
 
Tvarohový moučník s rybízem

Tvarohový moučník s rybízem

Květa Nováčková, Brno
Jako od babičky /04.06.18
 
Kulajda

Kulajda

Co rodina, to jiná verze této jihočeské polévky. Alena Vytisková, Přelouč
Jako od babičky /24.10.17
 
Vydatná hrachová polévka se zeleninou

Vydatná hrachová polévka se zeleninou

Eva Mikysková, Třebíč
Jako od babičky /11.10.18
 
Vánočka

Vánočka

Ještě před vložením do trouby můžeme vánočku zpevnit špejlemi, které zafixují její tvar. Olga Havlíčková, Ostroměř
Jako od babičky /30.11.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 13 z 60

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu