Reklama

Další články:

Má oblíbená gulášová polévka

Má oblíbená gulášová polévka

Naučila mě ji vařit moje babička.  Vítek Malý (8 let), Brno 
Jako od babičky /05.07.12
 
Králík na tymiánu

Králík na tymiánu

Anglická slanina králičí maso provoní. Jana Prokopová, Dolní Město
Jako od babičky /20.03.17
 
Moravské koláčky

Moravské koláčky

Tereza Kostková
Jako od babičky /27.01.19
 
Karásky

Karásky

Tradiční dobrota z kynutého těsta. Martina Antalová, Odolena Voda
Jako od babičky /17.12.12
 
Králík na cibuli

Králík na cibuli

Radši mám čerstvého králíka od farmáře než mraženého z Číny, který se prodává v supermarketu. Lucie Winterová, Mladá Boleslav
Jako od babičky /23.01.17
 
Polévka z nouze

Polévka z nouze

Recept jsem našla kdysi dávno, polévka se u nás už zabydlela. Alena Trousilová, Veltrusy
Jako od babičky /02.11.16
 
Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s houbovou omáčkou

Lucie Zubatá, Vnorovy
Jako od babičky /24.01.19
 
Bramborové placky se švestkovou omáčkou

Bramborové placky se švestkovou omáčkou

Oběd ti provoní celý dům Podle receptu Romany Duškové z Roudnice nad Labem
Jako od babičky /24.01.19
 
Tvarohové taštičky  s ořechy

Tvarohové taštičky s ořechy

Dělávala mi je moje polská babička. Alexandra Prokopová, Semily
Jako od babičky /16.10.16
 
Kapr pečený na cibuli

Kapr pečený na cibuli

Další recept na nejoblíbenější českou rybu. Anna Šušláková, Most
Jako od babičky /19.03.17
 
Dýňová bábovka

Dýňová bábovka

Zdeňka Blažková, Vsetín
Jako od babičky /24.09.19
 
Ořechové rohlíčky

Ořechové rohlíčky

Oblíbený recept babiček Podle receptu Anežky Boudové
Jako od babičky /21.09.19
 
Buchty

Buchty

Osvědčený babiččin recept. Miloslava Lušáková, Kolín
Jako od babičky /10.10.16
 
Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Podáváme s brambory posypanými bylinkami. Helena Sklenářová, České Budějovice
Jako od babičky /20.03.17
 
Koprovka s vejcem

Koprovka s vejcem

Typicky česká hostina Podle receptu Boženy Kolaříkové z Nymburka
Jako od babičky /23.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama