Reklama
Reklama

Další články:

Velikonoční hlavička s kůzlečím masem

Velikonoční hlavička s kůzlečím masem

Recept mám od své maminky a ta zase od té své. A nádivka se u nás opravdu nikdy dlouho neohřeje! Marta Brodská, Liberec
Jako od babičky /03.04.17
 
Pivní boží milosti

Pivní boží milosti

Tento recept od babičky je fakt boží... Lenka Čajková, Velká nad Veličkou
Jako od babičky /23.03.17
 
Pohankové karbanátky s houbami

Pohankové karbanátky s houbami

Je to zdravé jídlo, které se nikdy nepřejí. Hub může být víc druhů. Jana Švamberková, Sušice
Jako od babičky /04.11.13
 
Zajíc nadivoko

Zajíc nadivoko

Pokud máme staršího zajíce, měl by být naložený v mořidle 4–6 dní. Tomáš Míka, Brno
Jako od babičky /20.01.17
 
Zelňačka v chlebu

Zelňačka v chlebu

Pořádně sytý oběd či večeře. Zuzana Adamczyková, Opava
Jako od babičky /21.11.14
 
Jindrova svíčková ze zvěřiny

Jindrova svíčková ze zvěřiny

Tátova zvěřinová svíčková je prostě báječná.  Připravuji ji podle něho‚ ale stejně ji nejlépe dochutí on sám. Markéta Kopečná, Praha
Jako od babičky /09.11.13
 
Vdolky s povidly

Vdolky s povidly

Česká klasika nikdy neomrzí. Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté
Jako od babičky /21.10.16
 
Domácí prejt

Domácí prejt

Můžeš ho i plnit do střívek a povařit. František Dohnal, České Budějovice
Jako od babičky /16.10.16
 
Cibulová  marmeláda

Cibulová marmeláda

Je výborná k sýrům a ke grilovanému masu. V lednici vydrží měsíc.  Olga Pysarenko, Praha
Jako od babičky /30.10.16
 
Kynuté koláče s letním ovocem

Kynuté koláče s letním ovocem

Návrat do dětství Podle receptu Marie Halušové z Ústí nad Labem
Jako od babičky /02.06.18
 
Jihočeská zadělanka

Jihočeská zadělanka

Vhodnou přílohou jsou houbové placky nebo bramboráky. Olga Vacková, Louny
Jako od babičky /10.11.13
 
Dvojctihodné koláče

Dvojctihodné koláče

Spojení tvarohu a povidel je prostě skvělé! Eva Lamačová, Brno
Jako od babičky /08.11.17
 
Segedínský guláš

Segedínský guláš

Pokud mají přijet vnoučata, dělám ho z kuřecího masa, je také výborný. Jana Voláková, Ostrava
Jako od babičky /30.10.16
 
Brambory s mletým masem

Brambory s mletým masem

Místo vařených brambor zkus kaši.  Irena Gumuláková, Dalešice 
Jako od babičky /22.08.12
 
Kopřivová nádivka

Kopřivová nádivka

Mladé kopřivy jí dodají zajímavou chuť i vůni a získá díky nim i na vláčnosti. Martina Stočesová, Vrbno pod Pradědem
Jako od babičky /31.03.17
 
pravevprodeji02_19

Strana 3 z 55

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama