Reklama

Další články:

Má oblíbená gulášová polévka

Má oblíbená gulášová polévka

Naučila mě ji vařit moje babička.  Vítek Malý (8 let), Brno 
Jako od babičky /05.07.12
 
Králík na tymiánu

Králík na tymiánu

Anglická slanina králičí maso provoní. Jana Prokopová, Dolní Město
Jako od babičky /20.03.17
 
Moravské koláčky

Moravské koláčky

Tereza Kostková
Jako od babičky /27.01.19
 
Karásky

Karásky

Tradiční dobrota z kynutého těsta. Martina Antalová, Odolena Voda
Jako od babičky /17.12.12
 
Králík na cibuli

Králík na cibuli

Radši mám čerstvého králíka od farmáře než mraženého z Číny, který se prodává v supermarketu. Lucie Winterová, Mladá Boleslav
Jako od babičky /23.01.17
 
Polévka z nouze

Polévka z nouze

Recept jsem našla kdysi dávno, polévka se u nás už zabydlela. Alena Trousilová, Veltrusy
Jako od babičky /02.11.16
 
Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s houbovou omáčkou

Lucie Zubatá, Vnorovy
Jako od babičky /24.01.19
 
Bramborové placky se švestkovou omáčkou

Bramborové placky se švestkovou omáčkou

Oběd ti provoní celý dům Podle receptu Romany Duškové z Roudnice nad Labem
Jako od babičky /24.01.19
 
Tvarohové taštičky  s ořechy

Tvarohové taštičky s ořechy

Dělávala mi je moje polská babička. Alexandra Prokopová, Semily
Jako od babičky /16.10.16
 
Kapr pečený na cibuli

Kapr pečený na cibuli

Další recept na nejoblíbenější českou rybu. Anna Šušláková, Most
Jako od babičky /19.03.17
 
Dýňová bábovka

Dýňová bábovka

Zdeňka Blažková, Vsetín
Jako od babičky /24.09.19
 
Ořechové rohlíčky

Ořechové rohlíčky

Oblíbený recept babiček Podle receptu Anežky Boudové
Jako od babičky /21.09.19
 
Buchty

Buchty

Osvědčený babiččin recept. Miloslava Lušáková, Kolín
Jako od babičky /10.10.16
 
Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Podáváme s brambory posypanými bylinkami. Helena Sklenářová, České Budějovice
Jako od babičky /20.03.17
 
Koprovka s vejcem

Koprovka s vejcem

Typicky česká hostina Podle receptu Boženy Kolaříkové z Nymburka
Jako od babičky /23.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama