Reklama

Další články:

Houbový kuba

Houbový kuba

Oblíbená klasika. Jana Králíková, Most
Jako od babičky /12.11.17
 
Perkelt s čínským zelím

Perkelt s čínským zelím

Máme maso z poctivého domácího čuníka. Květa Kroupová, Praha
Jako od babičky /13.10.17
 
Špekové knedlíky s pečínkou

Špekové knedlíky s pečínkou

K masové pochoutce ještě přidáme špenát nebo klasicky připravené kysané zelí. Adina Kovářová, Kralupy nad Vltavou
Jako od babičky /15.11.17
 
Bramborové šišky s povidly

Bramborové šišky s povidly

Děti se po nich jen olizují. Růžena Sadilková, Kladno
Jako od babičky /28.08.17
 
Voňavé balíčky

Voňavé balíčky

Potěší návštěvu Upečeno podle receptu Martiny Nové z Kladna
Jako od babičky /26.02.18
 
Litý koláč s tvarohem

Litý koláč s tvarohem

Petra Ježková, Česká Skalice
Jako od babičky /26.06.18
 
Vepřová pečeně s cuketou

Vepřová pečeně s cuketou

Podle receptu Karla Horáka z Prahy
Jako od babičky /20.07.18
 
Vepřové maso s celerovou omáčkou

Vepřové maso s celerovou omáčkou

Tuto omáčku vaříme často, ale vím, že ji dost lidí nezná. Dita Skoumalová, Praha
Jako od babičky /12.10.17
 
Králík na smetaně

Králík na smetaně

Králičí maso je se smetanou vždy skvělé. Věra Kurfiřtová, Ostrava
Jako od babičky /14.11.17
 
Slepičí vývar a krupicové knedlíčky s bylinkami

Slepičí vývar a krupicové knedlíčky s bylinkami

Vývar je skvělým základem pro dobrý oběd. Když nám nějaký zbude, můžeme ho zamrazit napříště. Božena Kolářová, Pouště
Jako od babičky /12.11.17
 
Domácí prejt

Domácí prejt

Květa Šindelářová, Praha
Jako od babičky /19.01.18
 
Hrstková polévka

Hrstková polévka

Marie Ospalíková, Kroměříž
Jako od babičky /02.02.18
 
Bramboráky s libečkem

Bramboráky s libečkem

Božena Kolářová, Pouště
Jako od babičky /27.02.18
 
Kraple se zelím

Kraple se zelím

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Jako od babičky /08.02.18
 
Bábovka s jahodami

Bábovka s jahodami

Karolína Appeltová, Praha
Jako od babičky /24.06.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 22 z 60

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu