Reklama

Další články:

Vepřový bok v mrkvi

Vepřový bok v mrkvi

Levné a dobré jídlo, komu vadí tučný bůček, nahradí ho libovým pleckem. Tereza Jahodová, Kroměříž
Jako od babičky /07.05.17
 
Guláš z kuřecích srdíček

Guláš z kuřecích srdíček

V této úpravě nemají srdíčka chybu. Tomáš Mika, Brno
Jako od babičky /28.10.16
 
Hruškový kompot s hroznovým vínem

Hruškový kompot s hroznovým vínem

Podle receptu Evy Darebové z Písek
Jako od babičky /16.09.19
 
Rebarborový koláč s drobenkou

Rebarborový koláč s drobenkou

Klasický recept podle babičky. Petra Komárková, Cheb
Jako od babičky /04.03.12
 
Ořechová bábovka

Ořechová bábovka

Před servírováním nech bábovku vychladnout. Kristýna Kratochvílová, Praha
Jako od babičky /04.09.17
 
Červená  vajíčka

Červená vajíčka

Jsou spíše fialová, ale i tak vypadají úžasně. Je to milá dekorace velikonočního stolu. U nás se předává z generace na generaci. Petra Papežová, Teplice
Jako od babičky /30.03.12
 
Plněné cuketové květy

Plněné cuketové květy

Hana Šátralová, Praha
Jako od babičky /12.06.19
 
Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín
Jako od babičky /15.08.18
 
Hnízda nejen vosí

Hnízda nejen vosí

Potěší malé i velké koledníky. Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Jako od babičky /29.03.17
 
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu Simony Brhelcové z Prahy
Jako od babičky /11.11.18
 
Zapékaná mrkev s brynzou

Zapékaná mrkev s brynzou

Díky pikantní brynze je jinak  fádní mrkev velmi lahodná. Simona Vachlerová, Most
Jako od babičky /07.05.17
 
Věnec s rozinkami

Věnec s rozinkami

Bohumila Rožnovská, Jaroslavice
Jako od babičky /29.10.18
 
Utopenci – klasika pro každého

Utopenci – klasika pro každého

Nejtěžší je vydržet těch pár dní, kdy se buřty musí nechat proležet. Eva Klepáčková, Ostrava
Jako od babičky /26.10.16
 
Rohlíčky

Rohlíčky

Dalila Mochalová, Liberec
Jako od babičky /09.03.18
 
Tvarohový beránek

Tvarohový beránek

Blanka Jirásková, Tachov
Jako od babičky /24.03.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 9 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama