Reklama

Další články:

Šťavnatý tažený závin

Šťavnatý tažený závin

Lída Holubová, Pelhřimov
Jako od babičky /29.09.19
 
České buchty

České buchty

Miroslava Čiržová, Opava
Jako od babičky /28.09.19
 
Kynuté taštičky s tvarohem

Kynuté taštičky s tvarohem

Podle receptu Milady Králové z Třebíče
Jako od babičky /20.09.19
 
Preclíky

Preclíky

Podle receptu Barbory Kantorové z Rumburka
Jako od babičky /21.01.19
 
Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Pro tatínka. Simona Trčková, Přílepy
Jako od babičky /29.10.18
 
Krém z kořenové  zeleniny

Krém z kořenové zeleniny

Krémové polévky mám nejraději. Alice Kovandová, 11 let, Příbram
Jako od babičky /26.03.17
 
Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Podle receptu Marty Holé z Kunratic
Jako od babičky /28.09.19
 
Domácí křupavý chléb

Domácí křupavý chléb

Věra Kalousová, Přelouč
Jako od babičky /26.01.19
 
Štrúdl s mletými ořechy

Štrúdl s mletými ořechy

Pokud nemám pečicí papír na vyložení plechu, potřu ho vodou, aby se štrúdl nepřipekl. Daniela Zatloukalová, Prostějov
Jako od babičky /05.10.16
 
Domácí bageta

Domácí bageta

Jistě si ji zamiluješ Podle receptu Kamily Vítkové z Ostravy
Jako od babičky /25.01.19
 
Špenát z kopřiv

Špenát z kopřiv

Nejlepší je k pečenému jehněčímu masu.  Rudolf Stehlík, Kopřivnice
Jako od babičky /10.03.17
 
Staročeské rizoto

Staročeské rizoto

Pohanka obsahuje rutin, který chrání cévy. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Jako od babičky /03.11.13
 
Uherská  krkovička

Uherská krkovička

Maso z krkovice je šťavnaté. Vybírám vyyší kousek, aby se daly snadno dělat zářezy. Lenka Majerová, Pardubice
Jako od babičky /03.11.16
 
Mandlová vláčná bábovka

Mandlová vláčná bábovka

Jiřina Šoupová, Včelná
Jako od babičky /27.09.19
 
Kněždubské krajance

Kněždubské krajance

Je to místní tradiční pokrm, který se dělával z toho, co doma zbylo. Někdy se do krajanců přidávají škvarky, ale není to nutné. Karin Myslíková, 8 let, Lednice na Moravě ...
Jako od babičky /08.08.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama