Reklama

Další články:

Šťavnatý tažený závin

Šťavnatý tažený závin

Lída Holubová, Pelhřimov
Jako od babičky /29.09.19
 
České buchty

České buchty

Miroslava Čiržová, Opava
Jako od babičky /28.09.19
 
Kynuté taštičky s tvarohem

Kynuté taštičky s tvarohem

Podle receptu Milady Králové z Třebíče
Jako od babičky /20.09.19
 
Preclíky

Preclíky

Podle receptu Barbory Kantorové z Rumburka
Jako od babičky /21.01.19
 
Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Pro tatínka. Simona Trčková, Přílepy
Jako od babičky /29.10.18
 
Krém z kořenové  zeleniny

Krém z kořenové zeleniny

Krémové polévky mám nejraději. Alice Kovandová, 11 let, Příbram
Jako od babičky /26.03.17
 
Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Podle receptu Marty Holé z Kunratic
Jako od babičky /28.09.19
 
Domácí křupavý chléb

Domácí křupavý chléb

Věra Kalousová, Přelouč
Jako od babičky /26.01.19
 
Štrúdl s mletými ořechy

Štrúdl s mletými ořechy

Pokud nemám pečicí papír na vyložení plechu, potřu ho vodou, aby se štrúdl nepřipekl. Daniela Zatloukalová, Prostějov
Jako od babičky /05.10.16
 
Domácí bageta

Domácí bageta

Jistě si ji zamiluješ Podle receptu Kamily Vítkové z Ostravy
Jako od babičky /25.01.19
 
Špenát z kopřiv

Špenát z kopřiv

Nejlepší je k pečenému jehněčímu masu.  Rudolf Stehlík, Kopřivnice
Jako od babičky /10.03.17
 
Staročeské rizoto

Staročeské rizoto

Pohanka obsahuje rutin, který chrání cévy. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Jako od babičky /03.11.13
 
Uherská  krkovička

Uherská krkovička

Maso z krkovice je šťavnaté. Vybírám vyyší kousek, aby se daly snadno dělat zářezy. Lenka Majerová, Pardubice
Jako od babičky /03.11.16
 
Mandlová vláčná bábovka

Mandlová vláčná bábovka

Jiřina Šoupová, Včelná
Jako od babičky /27.09.19
 
Kněždubské krajance

Kněždubské krajance

Je to místní tradiční pokrm, který se dělával z toho, co doma zbylo. Někdy se do krajanců přidávají škvarky, ale není to nutné. Karin Myslíková, 8 let, Lednice na Moravě ...
Jako od babičky /08.08.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama