Reklama

Další články:

Šťavnatý tažený závin

Šťavnatý tažený závin

Lída Holubová, Pelhřimov
Jako od babičky /29.09.19
 
České buchty

České buchty

Miroslava Čiržová, Opava
Jako od babičky /28.09.19
 
Kynuté taštičky s tvarohem

Kynuté taštičky s tvarohem

Podle receptu Milady Králové z Třebíče
Jako od babičky /20.09.19
 
Preclíky

Preclíky

Podle receptu Barbory Kantorové z Rumburka
Jako od babičky /21.01.19
 
Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Pro tatínka. Simona Trčková, Přílepy
Jako od babičky /29.10.18
 
Krém z kořenové  zeleniny

Krém z kořenové zeleniny

Krémové polévky mám nejraději. Alice Kovandová, 11 let, Příbram
Jako od babičky /26.03.17
 
Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Podle receptu Marty Holé z Kunratic
Jako od babičky /28.09.19
 
Domácí křupavý chléb

Domácí křupavý chléb

Věra Kalousová, Přelouč
Jako od babičky /26.01.19
 
Štrúdl s mletými ořechy

Štrúdl s mletými ořechy

Pokud nemám pečicí papír na vyložení plechu, potřu ho vodou, aby se štrúdl nepřipekl. Daniela Zatloukalová, Prostějov
Jako od babičky /05.10.16
 
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně
Jako od babičky /25.02.20
 
Domácí bageta

Domácí bageta

Jistě si ji zamiluješ Podle receptu Kamily Vítkové z Ostravy
Jako od babičky /25.01.19
 
Špenát z kopřiv

Špenát z kopřiv

Nejlepší je k pečenému jehněčímu masu.  Rudolf Stehlík, Kopřivnice
Jako od babičky /10.03.17
 
Staročeské rizoto

Staročeské rizoto

Pohanka obsahuje rutin, který chrání cévy. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Jako od babičky /03.11.13
 
Uherská  krkovička

Uherská krkovička

Maso z krkovice je šťavnaté. Vybírám vyyší kousek, aby se daly snadno dělat zářezy. Lenka Majerová, Pardubice
Jako od babičky /03.11.16
 
Mandlová vláčná bábovka

Mandlová vláčná bábovka

Jiřina Šoupová, Včelná
Jako od babičky /27.09.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 60

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu