Reklama

Další články:

Krémová rybí polévka

Krémová rybí polévka

Vládne našemu stolu už bůhví-kolikátou generaci. Chutná mi nejvíc ze všech, protože je jemná. Můžeš ji doplnit knedlíčky ze strouhanky.  Halina Semorádová, Znojmo  ...
Jako od babičky /13.02.12
 
Buchta s rybízem

Buchta s rybízem

Malé kuličky rybízu ti vytvoří v zákusku nádherný vzor. Ivana Černá, Praha
Jako od babičky /23.07.17
 
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu Heleny Dukátkové z Crhova
Jako od babičky /22.03.19
 
Pekáč s mangoldem a brynzou

Pekáč s mangoldem a brynzou

Mangold pěstuji na zahradě a je opravdu skvělý. Pokud nebudeš mít mangold, dej místo něj špenát. Alena Dražková, Most 
Jako od babičky /08.11.16
 
Vločková polévka se zeleninou

Vločková polévka se zeleninou

Je sytá, moc dobrá a rychle hotová. V zimě je to vynikající snídaně. Renáta Kožaná, Hradec nad Moravicí
Jako od babičky /20.02.12
 
Slavnostní rybí polévka

Slavnostní rybí polévka

Kapří polévka nám nechutná, tato je jemnější. Karolína Smékalová, Klatovy
Jako od babičky /27.11.16
 
Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Podle receptu Věry Hanákové z Hořovic
Jako od babičky /19.02.19
 
Knedlíky se slaninou a houbami

Knedlíky se slaninou a houbami

Doufám, že letos porostou houby. Hned s první úrodou určitě připravím tuhle senzační dobrůtku, na kterou posílám recept. Leona Horníková, Znojmo
Jako od babičky /10.11.16
 
Špenátové lívance

Špenátové lívance

Špenát máme rádi na všechny způsoby, tento patří k těm nejoblíbenějším. Milan Krejčí, Brno
Jako od babičky /04.08.11
 
Domácí tlačenka

Domácí tlačenka

Lída Holubová, Pelhřimov
Jako od babičky /05.02.19
 
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu Lukáše Čapka z Frýdku-Místku
Jako od babičky /21.03.19
 
Žemlovka naslano

Žemlovka naslano

Připravuji ji často jako jednoduchou večeři, na které si vždy všichni pochutnáme. Lenka Musilová, Přerov
Jako od babičky /04.08.11
 
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková,  Nové Syrovice
Jako od babičky /08.02.19
 
Pampeliškový med

Pampeliškový med

Pampelišky trháme jen v čistých lokalitách. Božena Kolářová, Pouště
Jako od babičky /07.04.17
 
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Jako od babičky /08.02.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 12 z 60

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu