Reklama

Další články:

Kynuté masové knedlíky vhodné k omáčce

Kynuté masové knedlíky vhodné k omáčce

Podle receptu  Petra Hnízdila z Prahy
Jako od babičky /25.01.19
 
Kopřivová nádivka

Kopřivová nádivka

Mladé kopřivy jí dodají zajímavou chuť i vůni a získá díky nim i na vláčnosti. Martina Stočesová, Vrbno pod Pradědem
Jako od babičky /31.03.17
 
Nakládaný eidam a syrečky

Nakládaný eidam a syrečky

Můj tchán miluje syrečky a už je ochutnal v různých úpravách. Tento nakládaný salátek jsem mu dala k narozeninám.  Eva Janderová, Přerov 
Jako od babičky /10.09.13
 
Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Michaela Havlásková, Ostrava
Jako od babičky /01.06.18
 
Kysané hlávkové zelí à la Martinů

Kysané hlávkové zelí à la Martinů

Osvědčený způsob, jak si vytvořit vlastní zásoby. Mária Kropáčová, Třebíč 
Jako od babičky /29.10.16
 
Fleky s uzeným a bylinkami

Fleky s uzeným a bylinkami

Alena Štrougalová, Neštěmice
Jako od babičky /23.01.19
 
„Jabkance“

„Jabkance“

Dřív se v našem kraji bramborám říkalo jablka. Miroslava Kejvalová, Česká Třebová
Jako od babičky /30.10.13
 
Rýžový kuba

Rýžový kuba

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Jako od babičky /23.01.19
 
Hovězí s mrkví a houbami

Hovězí s mrkví a houbami

Ivana Pavlíková, Praha
Jako od babičky /25.09.19
 
Veselé perníčky

Veselé perníčky

Vždycky je upeču před svátky, aby byly pěkně odleželé. Růžena Neprašová, Ústí nad Labem
Jako od babičky /30.03.17
 
Kynutý koláč „Slunečnice“

Kynutý koláč „Slunečnice“

Stačí si trochu pohrát, výsledek stojí za to. Marta Lešová, Košice
Jako od babičky /04.08.14
 
Jatýrka na majoránce

Jatýrka na majoránce

Neboj se vnitřností Podle receptu Jarmily Kozlíkové z Plzně
Jako od babičky /22.01.19
 
Uzené na křenu a smetaně

Uzené na křenu a smetaně

Zbyněk Moravec, Dobříš
Jako od babičky /03.03.19
 
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Jako oběd nebo večeře nasladko je nedostižný. Alžběta Hrdinková, Chrudim
Jako od babičky /29.04.17
 
Sekaná s mozzarellou

Sekaná s mozzarellou

Andrea Janáková, Polička
Jako od babičky /20.08.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 5 z 59

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama