Reklama

Další články:

Košíčky s jahodovou náplní

Košíčky s jahodovou náplní

Jsou křehké, lehoučké a chuťově úžasné. Čerstvé jahody v nich dělají divy. Ludmila Smítková, Znojmo
Jako od babičky /01.06.16
 
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha
Jako od babičky /18.08.18
 
Laň na houbách

Laň na houbách

Maso z laně je jemnější a šťavnatější. Markéta Musilová, Koryčany
Jako od babičky /29.10.16
 
Hvězdy z koblihového těsta

Hvězdy z koblihového těsta

Jsou tak nadýchané, že se na jazyku jen rozplynou.  Hana Fialková, Pardubice
Jako od babičky /09.11.16
 
Bábovka se skořicí

Bábovka se skořicí

Lenka Tažárová, Březová u Uherského Brodu
Jako od babičky /09.10.18
 
Žitno-špaldový perník

Žitno-špaldový perník

Pečení je pro nás veliká zábava.  Emma (3 roky) a Josef Jan (6 let) Hořčíkovi, Praha
Jako od babičky /28.10.12
 
Valašská kyselica

Valašská kyselica

Výborná polévka, která zasytí i jako hlavní jídlo. Nejlepší je s čerstvým chlebem nebo dalamánkem. Marie Časlavská, Klatovy
Jako od babičky /13.11.13
 
Kynuté jahodové koláče

Kynuté jahodové koláče

Milovníci kyselejší chuti mohou k jahodám přidat lžíci podušené rebarbory. Jitka Králová, Praha
Jako od babičky /11.05.17
 
Křesné placky

Křesné placky

Lze je jíst samotné nebo plnit špenátem, masovou směsí či tvrdým sýrem, někdy je sypu cukrem. Olga Mašková, Strakonice
Jako od babičky /15.10.16
 
Vepřové na česneku, špenát a knedlík

Vepřové na česneku, špenát a knedlík

Vylepšená klasika Diana Valová, Domažlice
Jako od babičky /11.02.18
 
Pečenky

Pečenky

Jsou podobné chlebu ve vajíčku, ale chutnější. Andrea Řezníčková, Praha
Jako od babičky /25.02.12
 
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní

Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní

Ještě dokonalejší budou pokapané čokoládou. Mirka Kratochvílová, Rumburk
Jako od babičky /09.05.17
 
Karlovarské rohlíky z domácí pekárny

Karlovarské rohlíky z domácí pekárny

Křupavá lahůdka, které se nebudeš moct nabažit. Jitka Řepková, Praha
Jako od babičky /08.03.13
 
Pečínka z jehněčího

Pečínka z jehněčího

Velmi snadná příprava Upečeno podle receptu Petry Komárkové z Chlumce nad Cidlinou
Jako od babičky /10.02.18
 
Smažená růžičková kapusta

Smažená růžičková kapusta

Do bramborové kaše přidej trochu kmínu. Jana Voláková, Ostrava
Jako od babičky /21.08.17
 
pravevprodeji01_11

Strana 5 z 54

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama