Reklama

Další články:

špekové brambory

špekové brambory

Oblíbená večeře v naší rodině. Kateřina Vlčková, Dubicko
Škola vaření /07.06.12
 
Bramborová polévka

Bramborová polévka

Zbožňovala jsem ji jako malá holka, babi ji musela pořád vařit. Petra Filipová, Přerov
Škola vaření /09.02.10
 
Kuře načerno

Kuře načerno

Staré recepty mají své kouzlo, stejně jaké staré domy či nábytek. Proč se k nim občas nevrátit a nepřipomenout si kouzelnou a mírně nostalgickou atmosféru kuchyně našich...
Škola vaření /09.02.10
 
Babiččiny lilky

Babiččiny lilky

Pokud nemáš lilky, můžeš plnit cukety. Zbyněk Moravec, Dobříš
Škola vaření /15.11.16
 
Naše zelí

Naše zelí

Žádné zelí nechutná tak jako to babiččino. Renáta Machková, Frýdek-Místek
Škola vaření /09.02.10
 
‚‚Foukanec‘‘ naší babičky

‚‚Foukanec‘‘ naší babičky

Máme ho moc rády. Anna a Jana Dobřichovské, Bílá Třemešná
Škola vaření /18.02.10
 
Domácí nakládané zelí

Domácí nakládané zelí

Kysané zelí obsahuje spoustu vitaminů, které jsou pro nás v období chřipek velmi důležité. Mirka Vachová, Dobříš
Škola vaření /18.02.10
 
Katova pomsta

Katova pomsta

Chutná jako lepší lečo, ale pořádně ostré. Petra Javorská, České Velenice
Škola vaření /18.02.10
 
Knedlíky s cibulovým zelím

Knedlíky s cibulovým zelím

Potrpíme si na klasiku, proto poměrně často připravuji jídla podle babiččina receptáře. Lenka Frolíková, Vráž
Škola vaření /25.01.10
 
‚‚Šulánky‘‘ s ořechy

‚‚Šulánky‘‘ s ořechy

Zvládne je i úplně nezkušená kuchařka. Tereza Mrowiecová, Karviná
Škola vaření /25.01.10
 
Královské koláčky

Královské koláčky

Recept jsem si dovezla z posvícení. Pavlína Kosinová, Hradec Králové
Škola vaření /19.10.09
 
Třešňová žemlovka

Třešňová žemlovka

Třešně si začátkem léta ráda užívám a snažím se ob­je­vovat nové a za­jí­mavé recepty. Ten­hle sladký zá­zrak stojí za vy­zkoušení. Míša Řezníčková,...
Škola vaření /19.10.09
 
Kachna s haluškami

Kachna s haluškami

Kombinace, kterou si hned oblíbíš. David Petrovský, Otrokovice
Škola vaření /07.07.16
 
Brambory v závěji

Brambory v závěji

Chutné jídlo za pár korun jistě oceníš. Anna Kornutová, Hnojník
Škola vaření /19.10.09
 
Pečená jablka

Pečená jablka

Když máte chuť na něco dobrého a zdravého...
Škola vaření /03.06.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 96 z 102

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama