Reklama

Další články:

Marmeládová směska

Marmeládová směska

Babička vždy říkala‚ že nejlepší marmeládu připravíme ze směsi letního ovoce. Martin Mrowiec, Karviná
Škola vaření /19.11.10
 
Zavařený červený rybíz

Zavařený červený rybíz

Na koláče je díky své navinulé chuti výborný. Vlasta Ondrušková, Havířov
Škola vaření /19.11.10
 
Voňavá rajská s rýží

Voňavá rajská s rýží

Bez dobré polévky se u nás nedělní oběd neobejde. Blanka Jirásková, Tachov
Škola vaření /28.12.16
 
Husokachna s ovocem

Husokachna s ovocem

Chuť ovoce s masem máme rádi. Anna Šušláková, Most
Škola vaření /21.07.16
 
Ovocný chlebíček naší babi Evičky

Ovocný chlebíček naší babi Evičky

Moje babička Eva výborně pekla. Na její moučníky vzpomínáme dodnes. Lenka Kohoutová, Děčín
Škola vaření /19.10.10
 
Palačinky s jahodami

Palačinky s jahodami

Nejrychlejší večeří jsou u nás palačinky. Elisabeta Hruza, Žatec
Škola vaření /11.11.10
 
Obalované smažené kapustičky

Obalované smažené kapustičky

Kapustičky nám chutnají, ale dát každou do trojobalu bylo moc pracné. Tak jsem si recept zjednodušila. V těstíčku je mám obalené raz dva. Andrea Řezníčková, Praha
Škola vaření /11.11.10
 
Babiččina bramboračka

Babiččina bramboračka

Zkus jíšku ze sádla. Michaela Valentová, Lázně Bohdaneč
Škola vaření /11.11.10
 
Čalamáda

Čalamáda

Použij jako přílohu nebo přidávej do salátů. Bára Kulichová, Červený Kostelec
Škola vaření /19.11.10
 
Ostružinový džem

Ostružinový džem

Ostružiny nám rostou na zahrádce, takže je nemusím kupovat. Když uzrají, otrháme je s dětmi, já se postarám o zavařeninu a na lívancích si pak pochutnává celá naše rodina. Lucie...
Škola vaření /19.11.10
 
Třešňový džem

Třešňový džem

Víčka sklenic si můžeš barevně ozdobit. Martina Najdrová, Lomnice nad Lužnicí
Škola vaření /19.11.10
 
Pikantní nakládané okurky a kukuřičky

Pikantní nakládané okurky a kukuřičky

Výhodou je, že nemusíš předem vařit nálev. Božena Kolářová, Nový Knín
Škola vaření /19.11.10
 
Vrchovinský bramborák

Vrchovinský bramborák

Jeho výhodou je, že ho nemusíme smažit. Tereza Mrowiecová, Karviná
Škola vaření /21.04.10
 
Masová bábovka

Masová bábovka

Chceš připravit na oslavu něco originálního? S touhle bábovkou určitě sklidíš pochvalu. Martin Lautner, Přeštice
Škola vaření /18.10.09
 
Slovenské pagáče

Slovenské pagáče

Vyzkoušej tuto lahůdku. Marcela Krejčí, Opava-Kateřinky
Škola vaření /25.01.10
 
pravevprodeji04_19

Strana 95 z 102

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama