Reklama
Reklama

Další články:

Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Dana Kunertová, Domažlice
Škola vaření /14.01.19
 
Segedínský guláš

Segedínský guláš

Pokud mají přijet vnoučata, dělám ho z kuřecího masa, je také výborný. Jana Voláková, Ostrava
Škola vaření /30.10.16
 
Tvarohové muffinky

Tvarohové muffinky

Mám pět let a často pomáhám v kuchyni při pečení dobrot. Anežka Sladká, Praha
Škola vaření /02.07.13
 
Myšky z vajíčka na toastu

Myšky z vajíčka na toastu

Pro velké i malé Podle receptu Davida Krátkého z Prahy
Škola vaření /20.08.18
 
Brambory s mletým masem

Brambory s mletým masem

Místo vařených brambor zkus kaši.  Irena Gumuláková, Dalešice 
Škola vaření /22.08.12
 
Kynuté masové knedlíky vhodné k omáčce

Kynuté masové knedlíky vhodné k omáčce

Podle receptu  Petra Hnízdila z Prahy
Škola vaření /25.01.19
 
Domácí pizza

Domácí pizza

Upeč ji rodičům k večeři, budou koukat! Patrik Půlpán, Slatiňany
Škola vaření /27.09.11
 
Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži. Zdeňka Polanská, Vsetín
Škola vaření /25.04.17
 
Kopřivová nádivka

Kopřivová nádivka

Mladé kopřivy jí dodají zajímavou chuť i vůni a získá díky nim i na vláčnosti. Martina Stočesová, Vrbno pod Pradědem
Škola vaření /31.03.17
 
Krůtí guláš

Krůtí guláš

Guláš z krůtího masa, s klobásou a paprikami.
Škola vaření /04.06.17
 
Nakládaný eidam a syrečky

Nakládaný eidam a syrečky

Můj tchán miluje syrečky a už je ochutnal v různých úpravách. Tento nakládaný salátek jsem mu dala k narozeninám.  Eva Janderová, Přerov 
Škola vaření /10.09.13
 
Kuřátko s houbovou nádivkou

Kuřátko s houbovou nádivkou

Olga Salačová, Opava
Škola vaření /24.02.19
 
Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Michaela Havlásková, Ostrava
Škola vaření /01.06.18
 
Jahodový Míša

Jahodový Míša

Iva Trhoňová, Nesovice
Škola vaření /31.05.18
 
Kysané hlávkové zelí à la Martinů

Kysané hlávkové zelí à la Martinů

Osvědčený způsob, jak si vytvořit vlastní zásoby. Mária Kropáčová, Třebíč 
Škola vaření /29.10.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 100

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama