Reklama

Další články:

Jindrova svíčková ze zvěřiny

Jindrova svíčková ze zvěřiny

Tátova zvěřinová svíčková je prostě báječná.  Připravuji ji podle něho‚ ale stejně ji nejlépe dochutí on sám. Markéta Kopečná, Praha
Škola vaření /09.11.13
 
Mrkvová polévka

Mrkvová polévka

Dana Kunertová, Domažlice
Škola vaření /14.01.19
 
Vdolky s povidly

Vdolky s povidly

Česká klasika nikdy neomrzí. Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté
Škola vaření /21.10.16
 
Domácí prejt

Domácí prejt

Můžeš ho i plnit do střívek a povařit. František Dohnal, České Budějovice
Škola vaření /16.10.16
 
Tvarohové muffinky

Tvarohové muffinky

Mám pět let a často pomáhám v kuchyni při pečení dobrot. Anežka Sladká, Praha
Škola vaření /02.07.13
 
Myšky z vajíčka na toastu

Myšky z vajíčka na toastu

Pro velké i malé Podle receptu Davida Krátkého z Prahy
Škola vaření /20.08.18
 
Cibulová  marmeláda

Cibulová marmeláda

Je výborná k sýrům a ke grilovanému masu. V lednici vydrží měsíc.  Olga Pysarenko, Praha
Škola vaření /30.10.16
 
Kynuté koláče s letním ovocem

Kynuté koláče s letním ovocem

Návrat do dětství Podle receptu Marie Halušové z Ústí nad Labem
Škola vaření /02.06.18
 
Domácí pizza

Domácí pizza

Upeč ji rodičům k večeři, budou koukat! Patrik Půlpán, Slatiňany
Škola vaření /27.09.11
 
Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži. Zdeňka Polanská, Vsetín
Škola vaření /25.04.17
 
Jihočeská zadělanka

Jihočeská zadělanka

Vhodnou přílohou jsou houbové placky nebo bramboráky. Olga Vacková, Louny
Škola vaření /10.11.13
 
Dvojctihodné koláče

Dvojctihodné koláče

Spojení tvarohu a povidel je prostě skvělé! Eva Lamačová, Brno
Škola vaření /08.11.17
 
Krůtí guláš

Krůtí guláš

Guláš z krůtího masa, s klobásou a paprikami.
Škola vaření /04.06.17
 
Kuřátko s houbovou nádivkou

Kuřátko s houbovou nádivkou

Olga Salačová, Opava
Škola vaření /24.02.19
 
Babiččiny škvarkáče

Babiččiny škvarkáče

Květa Šindelářová, Praha
Škola vaření /23.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 102

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama