Reklama

Další články:

Kapr s ořechovým krémem

Kapr s ořechovým krémem

Neobvyklý způsob úpravy kapra. Vlasta Paroulková, Most
Škola vaření /17.01.17
 
Karásky

Karásky

Tradiční dobrota z kynutého těsta. Martina Antalová, Odolena Voda
Škola vaření /17.12.12
 
Pečená mladá husička

Pečená mladá husička

Zaručeně sklidí úspěch Podle receptu Kateřiny Benešové z Mostu
Škola vaření /24.02.20
 
Karamelové muffiny

Karamelové muffiny

Zvládne je úplně každý, i začátečník. Naděžda Paulinová, Prostějov
Škola vaření /18.05.11
 
Králík na cibuli

Králík na cibuli

Radši mám čerstvého králíka od farmáře než mraženého z Číny, který se prodává v supermarketu. Lucie Winterová, Mladá Boleslav
Škola vaření /23.01.17
 
Špagety s kuřecím masem

Špagety s kuřecím masem

Je to jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Petr Kamarád, Praha
Škola vaření /21.06.13
 
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha
Škola vaření /28.03.20
 
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno
Škola vaření /26.02.20
 
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením. Jaromíra Skočílková, Skuteč
Škola vaření /27.04.17
 
Polévka z nouze

Polévka z nouze

Recept jsem našla kdysi dávno, polévka se u nás už zabydlela. Alena Trousilová, Veltrusy
Škola vaření /02.11.16
 
Těstoviny s houbovou omáčkou

Těstoviny s houbovou omáčkou

Lucie Zubatá, Vnorovy
Škola vaření /24.01.19
 
Moje první vánočka

Moje první vánočka

Všichni ji chválili, moc se povedla. Miroslava Říhová, Ločenice
Škola vaření /25.11.13
 
Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /26.02.20
 
Dezert Odpušťáček

Dezert Odpušťáček

Vnuk (10) zlobil a chtěl obměkčit maminku. Tohle pro ni vytvořil. Irena Poláková, Rudná
Škola vaření /18.05.11
 
Bramborové placky se švestkovou omáčkou

Bramborové placky se švestkovou omáčkou

Oběd ti provoní celý dům Podle receptu Romany Duškové z Roudnice nad Labem
Škola vaření /24.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 104

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Jahody... často se jim říká královské ovoce nebo také ovoce lásky. Jsou to trefná označení! Svým tvarem připomínají srdce a z každého zákusku udělají božský zážitek. Pojďte si je s námi vychutnat a užít si sladkosti, které nabízí sama příroda. Vyzkoušejte jahody jak v hlavním jídle, tak v nápojích nebo jako ozdobu neodolatelných dortů. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu