Reklama
Reklama

Další články:

Buchty

Buchty

Osvědčený babiččin recept. Miloslava Lušáková, Kolín
Škola vaření /10.10.16
 
Špagety s kuřecím masem

Špagety s kuřecím masem

Je to jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Petr Kamarád, Praha
Škola vaření /21.06.13
 
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením. Jaromíra Skočílková, Skuteč
Škola vaření /27.04.17
 
Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Podáváme s brambory posypanými bylinkami. Helena Sklenářová, České Budějovice
Škola vaření /20.03.17
 
Koprovka s vejcem

Koprovka s vejcem

Typicky česká hostina Podle receptu Boženy Kolaříkové z Nymburka
Škola vaření /23.01.19
 
Moje první vánočka

Moje první vánočka

Všichni ji chválili, moc se povedla. Miroslava Říhová, Ločenice
Škola vaření /25.11.13
 
Velikonoční hlavička s kůzlečím masem

Velikonoční hlavička s kůzlečím masem

Recept mám od své maminky a ta zase od té své. A nádivka se u nás opravdu nikdy dlouho neohřeje! Marta Brodská, Liberec
Škola vaření /03.04.17
 
Dezert Odpušťáček

Dezert Odpušťáček

Vnuk (10) zlobil a chtěl obměkčit maminku. Tohle pro ni vytvořil. Irena Poláková, Rudná
Škola vaření /18.05.11
 
Pivní boží milosti

Pivní boží milosti

Tento recept od babičky je fakt boží... Lenka Čajková, Velká nad Veličkou
Škola vaření /23.03.17
 
Sýrová pizza

Sýrová pizza

Maminka sice pomáhá, ale umím ji skoro sama. Nikolka Hegrová, 6 let, Bílina
Škola vaření /20.05.14
 
Pohankové karbanátky s houbami

Pohankové karbanátky s houbami

Je to zdravé jídlo, které se nikdy nepřejí. Hub může být víc druhů. Jana Švamberková, Sušice
Škola vaření /04.11.13
 
Citácie

Citácie

Moučník plný oříšků a kandovaného ovoce. Barbora Šičová, Ivančice
Škola vaření /11.04.11
 
Zajíc nadivoko

Zajíc nadivoko

Pokud máme staršího zajíce, měl by být naložený v mořidle 4–6 dní. Tomáš Míka, Brno
Škola vaření /20.01.17
 
Sloní slza s krémem

Sloní slza s krémem

Umíme ji už úplně samy. Monika a Tereza Károvy, Újezd u Cerhovic
Škola vaření /11.04.11
 
Smetanová pochoutka

Smetanová pochoutka

Chutnají dospělým i dětem – ty si jídlo ještě většinou posypou strouhaným sýrem. Veronika Poláčková, Mýto
Škola vaření /26.04.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 100

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama