Reklama

Další články:

Hruškové lívanečky

Hruškové lívanečky

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /28.09.19
 
Krém z kořenové  zeleniny

Krém z kořenové zeleniny

Krémové polévky mám nejraději. Alice Kovandová, 11 let, Příbram
Škola vaření /26.03.17
 
Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Hruškovo-makový koláč s drobenkou

Podle receptu Marty Holé z Kunratic
Škola vaření /28.09.19
 
Krůtí roláda na víně

Krůtí roláda na víně

Byť je jen na podlévání, stejně použij kvalitnější víno.  Věra Lipovská, Olomouc
Škola vaření /10.03.17
 
Domácí křupavý chléb

Domácí křupavý chléb

Věra Kalousová, Přelouč
Škola vaření /26.01.19
 
Vepřové na kokose

Vepřové na kokose

Pikantní večeře, kterou jsem uvařil mámě. Petr Troudička, 15 let, České Budějovice
Škola vaření /29.01.17
 
Krůtí karbanátky s bylinkami

Krůtí karbanátky s bylinkami

Budou ještě lehčí, když část masa nahradíš povařenou sójovou drtí. Zdena Sobotková, Rokycany
Škola vaření /22.03.17
 
Štrúdl s mletými ořechy

Štrúdl s mletými ořechy

Pokud nemám pečicí papír na vyložení plechu, potřu ho vodou, aby se štrúdl nepřipekl. Daniela Zatloukalová, Prostějov
Škola vaření /05.10.16
 
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra
Škola vaření /27.03.20
 
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Podle receptu Milady Novákové z Plzně
Škola vaření /25.02.20
 
Domácí bageta

Domácí bageta

Jistě si ji zamiluješ Podle receptu Kamily Vítkové z Ostravy
Škola vaření /25.01.19
 
Bramborák

Bramborák

Někdy ještě každý bramborák dávám do ubrousku, aby se do něj vpil přebytečný olej. Pak si všichni pochutnáme. Jonáš Mulderer, Praha
Škola vaření /24.05.11
 
Špenát z kopřiv

Špenát z kopřiv

Nejlepší je k pečenému jehněčímu masu.  Rudolf Stehlík, Kopřivnice
Škola vaření /10.03.17
 
Zákusek ze šlehačky a galaretky

Zákusek ze šlehačky a galaretky

Galaretka je želatina, která se nevaří. Piškot mi vždy upeče máma. Tereza Harazimová, Bolatice
Škola vaření /24.05.11
 
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice
Škola vaření /24.08.18
 
pravevprodeji04_19

Strana 4 z 104

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu