Reklama
Reklama

Další články:

Závitky s pohankou

Závitky s pohankou

Místo prsou lze použít vykostěná stehna. Helena Vebrová, Kolín
Škola vaření /29.10.13
 
Pestré tortellini

Pestré tortellini

Barevná směs těstovin a zeleniny v sýrové omáčce vypadá na talířích krásně a ještě líp chutná. Alena Štrougalová, Neštěmice
Škola vaření /23.04.17
 
Zapečené brambory s krupkami a zelím

Zapečené brambory s krupkami a zelím

Kroupy máme rádi a v této kombinaci jsou skvělé. Doubravka Říhová, Tábor
Škola vaření /30.10.13
 
Domácí noky s rajčaty  a parmazánem

Domácí noky s rajčaty a parmazánem

Další alternativou je přidat do rajčatové omáčky prolisované dva až tři stroužky česneku. Marie Novotná, Brno 
Škola vaření /07.11.16
 
Košíčky s jahodovou náplní

Košíčky s jahodovou náplní

Jsou křehké, lehoučké a chuťově úžasné. Čerstvé jahody v nich dělají divy. Ludmila Smítková, Znojmo
Škola vaření /01.06.16
 
Zadělávaná slepice

Zadělávaná slepice

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /01.03.19
 
Hovězí na víně s parmazánem

Hovězí na víně s parmazánem

Mám ráda, když pokrm chutná a také pěkně vypadá. Dominika Caisová, Zlín
Škola vaření /03.10.16
 
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha
Škola vaření /18.08.18
 
Karbanátky s kuskusem

Karbanátky s kuskusem

Díky kuskusu jsou nadýchané.  Jolana Grygarková, Brno
Škola vaření /26.10.16
 
Mandlové perníčky

Mandlové perníčky

Upečeno podle receptu Hany Kroutilové z Liberce
Škola vaření /17.11.17
 
Laň na houbách

Laň na houbách

Maso z laně je jemnější a šťavnatější. Markéta Musilová, Koryčany
Škola vaření /29.10.16
 
Zapečené těstoviny s krůtím masem

Zapečené těstoviny s krůtím masem

Lenka Novotná, Pardubice
Škola vaření /26.02.19
 
Hvězdy z koblihového těsta

Hvězdy z koblihového těsta

Jsou tak nadýchané, že se na jazyku jen rozplynou.  Hana Fialková, Pardubice
Škola vaření /09.11.16
 
Masové koule s kadeřávkem

Masové koule s kadeřávkem

Alenka Linhartová, Zábřeh
Škola vaření /20.01.19
 
Noky od mé maminky

Noky od mé maminky

Pokaždé byly skvělé teplé k obědu i studené ke svačině. Radim Nový, Jáchymov
Škola vaření /18.08.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 100

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama