Reklama

Další články:

Panenka s fenyklem  a pečenými brambory

Panenka s fenyklem a pečenými brambory

Vepřové panenky jsou dražší, ale mají málo kalorií. Zuzana Hloškovská, Praha
Škola vaření /15.10.16
 
Svačinka s krůtím masem

Svačinka s krůtím masem

Libuše Družková, Brno
Škola vaření /25.06.19
 
Kysané hlávkové zelí à la Martinů

Kysané hlávkové zelí à la Martinů

Osvědčený způsob, jak si vytvořit vlastní zásoby. Mária Kropáčová, Třebíč 
Škola vaření /29.10.16
 
Fleky s uzeným a bylinkami

Fleky s uzeným a bylinkami

Alena Štrougalová, Neštěmice
Škola vaření /23.01.19
 
Krupičná nádivka s mákem

Krupičná nádivka s mákem

Klidně se dá podávat třeba místo chlebíčků. Luděk Zatloukal, Vsetín
Škola vaření /30.03.17
 
Boloňská omáčka

Boloňská omáčka

Určitě ji vyzkoušej, nám moc chutnala. Petra Geletičová, Smirady
Škola vaření /09.10.16
 
„Jabkance“

„Jabkance“

Dřív se v našem kraji bramborám říkalo jablka. Miroslava Kejvalová, Česká Třebová
Škola vaření /30.10.13
 
Rýžový kuba

Rýžový kuba

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Škola vaření /23.01.19
 
Linečtí smajlíci

Linečtí smajlíci

Chceš zabavit děti, aby nezlobily? Udělej jim linecké těsto podle našeho receptu. Děti je mohou vykrájet tak jako naše osmiletá dvojčata. Tvarůžkovi, Ostrava
Škola vaření /25.08.11
 
Velikonoční bába

Velikonoční bába

Podle receptu Marie Suchanové ze Zlína
Škola vaření /24.03.20
 
Sekaná ve slanince

Sekaná ve slanince

Hotovo za pár minut Podle receptu Niny Bártové z Uherského Brodu
Škola vaření /21.01.19
 
Hovězí s mrkví a houbami

Hovězí s mrkví a houbami

Ivana Pavlíková, Praha
Škola vaření /25.09.19
 
Zapečená cuketa s kuřecím prsem

Zapečená cuketa s kuřecím prsem

Solíme opatrně, niva je dost slaná. Olga Šimperová, Rajhrad
Škola vaření /26.07.17
 
Medailonky z brokolice

Medailonky z brokolice

Lucie Blahová, Slavičín
Škola vaření /22.02.20
 
Veselé perníčky

Veselé perníčky

Vždycky je upeču před svátky, aby byly pěkně odleželé. Růžena Neprašová, Ústí nad Labem
Škola vaření /30.03.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 11 z 104

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu