Reklama

Další články:

Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád. Ondřej Dráteník, Litomyšl
Škola vaření /08.12.16
 
Povidlové buchty

Povidlové buchty

Mám rád buchty. Při pečení babičce pomáhám. Vítek Voleman, Praha
Škola vaření /17.10.11
 
Sekaná v kapustě

Sekaná v kapustě

Uzený bůček sekanou provoní. Veronika Drtinová, Praha
Škola vaření /19.01.17
 
Králík na žampionech

Králík na žampionech

Houby dodají masu i omáčce výbornou chuť. Stáňa Malcová, Velké Meziříčí
Škola vaření /20.12.12
 
Plněné ořechové rohlíčky

Plněné ořechové rohlíčky

Ořechy dobře proberu, aby tam nezůstal kousek skořápky.  Markéta Halušková, Praha
Škola vaření /29.01.17
 
Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

Můžeš přidat šunku nebo kuřecí maso. Pavlína Sosnová, Petrovice u Karviné
Škola vaření /19.05.14
 
Domácí paštika  v listovém košíčku

Domácí paštika v listovém košíčku

Listové těsto je křehké a krásně nadýchané. Petr Procházka, Strakonice
Škola vaření /30.12.16
 
Bylinková nádivka

Bylinková nádivka

Nádivku pečeme s vepřovým masem. Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /20.12.12
 
Katův guláš

Katův guláš

Nudličky hovězího masa doplňují papriky, okurky a rajčata.
Škola vaření /13.08.17
 
Bábinčina fazolačka

Bábinčina fazolačka

Pro pikantní chuť přidej česnek a chilli. Ruth Northamová, Praha
Škola vaření /16.03.17
 
Sladký opičí chléb

Sladký opičí chléb

Olga Pysarenko, Praha
Škola vaření /23.01.19
 
Hovězí maso s křenovou omáčkou

Hovězí maso s křenovou omáčkou

Omáčky moje babička umí – její křenové se žádná jiná nevyrovná. Zita Vojtíšková, Strakonice
Škola vaření /25.01.17
 
Špenátové pirohy s masem

Špenátové pirohy s masem

Místo špenátových listů můžeš udělat náplň z kadeřávku. Gabriela Jílková, Polička
Škola vaření /11.03.17
 
Kapr namodro

Kapr namodro

Velká pochoutka, navíc zdravá úprava.  Dominika Nová, Znojmo
Škola vaření /19.12.16
 
Maková bábovka s ořechy

Maková bábovka s ořechy

Náplň z máku můžeš oživit kapkou rumu. Petra Čížková, Teplice
Škola vaření /23.03.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 2 z 104

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu