Reklama
Reklama

Další články:

Zelňačka v chlebu

Zelňačka v chlebu

Pořádně sytý oběd či večeře. Zuzana Adamczyková, Opava
Škola vaření /21.11.14
 
Zdravá kokosová palačinka

Zdravá kokosová palačinka

Romana Rubášová, Klatovy
Škola vaření /02.06.18
 
Jindrova svíčková ze zvěřiny

Jindrova svíčková ze zvěřiny

Tátova zvěřinová svíčková je prostě báječná.  Připravuji ji podle něho‚ ale stejně ji nejlépe dochutí on sám. Markéta Kopečná, Praha
Škola vaření /09.11.13
 
Vdolky s povidly

Vdolky s povidly

Česká klasika nikdy neomrzí. Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté
Škola vaření /21.10.16
 
Pečené kuřecí stehno  s hráškem

Pečené kuřecí stehno s hráškem

Kdo má rád, ozdobí osmaženou slaninou. Romana Cibulková, Hodonín
Škola vaření /11.10.16
 
Domácí prejt

Domácí prejt

Můžeš ho i plnit do střívek a povařit. František Dohnal, České Budějovice
Škola vaření /16.10.16
 
Cibulová  marmeláda

Cibulová marmeláda

Je výborná k sýrům a ke grilovanému masu. V lednici vydrží měsíc.  Olga Pysarenko, Praha
Škola vaření /30.10.16
 
Dort z pomazánkového másla

Dort z pomazánkového másla

Ještě hezčí je, když ho potřeš želatinou. Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /01.07.16
 
Kynuté koláče s letním ovocem

Kynuté koláče s letním ovocem

Návrat do dětství Podle receptu Marie Halušové z Ústí nad Labem
Škola vaření /02.06.18
 
Závitky mňam

Závitky mňam

Vařil jsem s babičkou sobotní oběd a ten název je můj nápad. Míša Richter, Rudná
Škola vaření /30.01.11
 
Jihočeská zadělanka

Jihočeská zadělanka

Vhodnou přílohou jsou houbové placky nebo bramboráky. Olga Vacková, Louny
Škola vaření /10.11.13
 
Brumík

Brumík

Výborní medvídci třeba na odpolední svačinku. Světlana Dinslerová, Nový Knín
Škola vaření /04.08.11
 
Dvojctihodné koláče

Dvojctihodné koláče

Spojení tvarohu a povidel je prostě skvělé! Eva Lamačová, Brno
Škola vaření /08.11.17
 
Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a pak se jen zapečou. Markéta Bohuslavová, Nové Město nad Metují
Škola vaření /28.04.17
 
Babiččiny škvarkáče

Babiččiny škvarkáče

Květa Šindelářová, Praha
Škola vaření /23.01.19
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 100

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama