Reklama

Další články:

Sloní slza s krémem

Sloní slza s krémem

Umíme ji už úplně samy. Monika a Tereza Károvy, Újezd u Cerhovic
Škola vaření /11.04.11
 
Smetanová pochoutka

Smetanová pochoutka

Chutnají dospělým i dětem – ty si jídlo ještě většinou posypou strouhaným sýrem. Veronika Poláčková, Mýto
Škola vaření /26.04.17
 
Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Podáváme s brambory posypanými bylinkami. Helena Sklenářová, České Budějovice
Škola vaření /20.03.17
 
Koprovka s vejcem

Koprovka s vejcem

Typicky česká hostina Podle receptu Boženy Kolaříkové z Nymburka
Škola vaření /23.01.19
 
Zdravá kokosová palačinka

Zdravá kokosová palačinka

Romana Rubášová, Klatovy
Škola vaření /02.06.18
 
Velikonoční hlavička s kůzlečím masem

Velikonoční hlavička s kůzlečím masem

Recept mám od své maminky a ta zase od té své. A nádivka se u nás opravdu nikdy dlouho neohřeje! Marta Brodská, Liberec
Škola vaření /03.04.17
 
Pečené kuřecí stehno  s hráškem

Pečené kuřecí stehno s hráškem

Kdo má rád, ozdobí osmaženou slaninou. Romana Cibulková, Hodonín
Škola vaření /11.10.16
 
Pivní boží milosti

Pivní boží milosti

Tento recept od babičky je fakt boží... Lenka Čajková, Velká nad Veličkou
Škola vaření /23.03.17
 
Dort z pomazánkového másla

Dort z pomazánkového másla

Ještě hezčí je, když ho potřeš želatinou. Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /01.07.16
 
Pohankové karbanátky s houbami

Pohankové karbanátky s houbami

Je to zdravé jídlo, které se nikdy nepřejí. Hub může být víc druhů. Jana Švamberková, Sušice
Škola vaření /04.11.13
 
Zajíc nadivoko

Zajíc nadivoko

Pokud máme staršího zajíce, měl by být naložený v mořidle 4–6 dní. Tomáš Míka, Brno
Škola vaření /20.01.17
 
Závitky mňam

Závitky mňam

Vařil jsem s babičkou sobotní oběd a ten název je můj nápad. Míša Richter, Rudná
Škola vaření /30.01.11
 
Zelňačka v chlebu

Zelňačka v chlebu

Pořádně sytý oběd či večeře. Zuzana Adamczyková, Opava
Škola vaření /21.11.14
 
Brumík

Brumík

Výborní medvídci třeba na odpolední svačinku. Světlana Dinslerová, Nový Knín
Škola vaření /04.08.11
 
Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a pak se jen zapečou. Markéta Bohuslavová, Nové Město nad Metují
Škola vaření /28.04.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 7 z 102

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama