Reklama

Další články:

Staročeské rizoto

Staročeské rizoto

Pohanka obsahuje rutin, který chrání cévy. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Škola vaření /03.11.13
 
Uherská  krkovička

Uherská krkovička

Maso z krkovice je šťavnaté. Vybírám vyyší kousek, aby se daly snadno dělat zářezy. Lenka Majerová, Pardubice
Škola vaření /03.11.16
 
Kedlubnové lodičky

Kedlubnové lodičky

Na oslavě narozenin měly velký úspěch. Jiří Kadlec, 10 let, Praha
Škola vaření /05.05.16
 
Mandlová vláčná bábovka

Mandlová vláčná bábovka

Jiřina Šoupová, Včelná
Škola vaření /27.09.19
 
Kuřecí závitky

Kuřecí závitky

Jako příloha se hodí vařená rýže a zeleninová obloha. Zdeněk Urbanovský, Štramberk
Škola vaření /24.05.11
 
Kolena s křenem

Kolena s křenem

Podle receptu Radka Košťála z Ústí nad Labem
Škola vaření /27.02.20
 
Tvarohová  bábovka

Tvarohová bábovka

Můžeš přidat nastrouhanou kůru z limetky. Dominika Opleštilová, Rovensko
Škola vaření /15.10.16
 
Hovězí roštěnka na strouhance

Hovězí roštěnka na strouhance

Vyzkoušej náš oblíbený rodinný recept. Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Škola vaření /21.01.17
 
Kněždubské krajance

Kněždubské krajance

Je to místní tradiční pokrm, který se dělával z toho, co doma zbylo. Někdy se do krajanců přidávají škvarky, ale není to nutné. Karin Myslíková, 8 let, Lednice na Moravě ...
Škola vaření /08.08.14
 
Špíz z bramborových knedlíků

Špíz z bramborových knedlíků

I takto se dají spotřebovat bramborové knedlíky, které zbyly od oběda. Hana Šátralová, Praha
Škola vaření /24.03.17
 
Má oblíbená gulášová polévka

Má oblíbená gulášová polévka

Naučila mě ji vařit moje babička.  Vítek Malý (8 let), Brno 
Škola vaření /05.07.12
 
Králík na tymiánu

Králík na tymiánu

Anglická slanina králičí maso provoní. Jana Prokopová, Dolní Město
Škola vaření /20.03.17
 
Minutkový guláš

Minutkový guláš

Můj přítel si oběd bez masa neumí představit.  Romana Skučková, Jičín
Škola vaření /13.01.17
 
Moravské koláčky

Moravské koláčky

Tereza Kostková
Škola vaření /27.01.19
 
Nádivka jako muffinky

Nádivka jako muffinky

Zvykla jsem si místo bábovky péct muffiny, proč by se podobně nedala inovovat i velikonoční nádivka? Tereza Mochánová, Praha
Škola vaření /19.03.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 5 z 104

Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu