Reklama

Další články:

Palce z vepřové kýty s Lopenickou slaninou

Palce z vepřové kýty s Lopenickou slaninou

Palec je část vepřové panenky oddělená od kýty. Otto Plášek, Brno
Škola vaření /29.05.12
 
Králík na zázvoru

Králík na zázvoru

Podáváme s bramborem nebo bramborovým kedlíkem. Jitka Kottová, Prachatice
Škola vaření /03.06.12
 
Hovězí na kyselo

Hovězí na kyselo

Jednoduchý a chutný recept našich babiček. Veronika Poláčková, Mýto
Škola vaření /10.06.12
 
Králík na černo

Králík na černo

Tento recept se u nás dědí již několik generací. Alena Klírová, Mýto
Škola vaření /12.08.12
 
Bramborové kuličky s uzeninou

Bramborové kuličky s uzeninou

Výborná večeře pro všední dny. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Škola vaření /08.09.12
 
Kulajda

Kulajda

Moje neoblíbenější bílá polévka. Vendula Nytrová, Nižní Lhoty
Škola vaření /09.09.12
 
Vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem

Nejklasičtější klasika. Andrea Domaníková, Třinec
Škola vaření /23.09.12
 
Pečené ovarové koleno

Pečené ovarové koleno

Můj přítel ho má moc rád. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Škola vaření /29.10.12
 
Kmínová polévka

Kmínová polévka

Polévka našich prababiček, které si uměly poradit s všelijakými neduhy. Lenka Bukáčková, Žďár nad Sázavou
Škola vaření /25.01.13
 
Ovar s domácím jablečným křenem

Ovar s domácím jablečným křenem

Měkkoučkému a dobře ochucenému masu s křenem nikdo neodolá. Lenka Novotná, Slavkov
Škola vaření /26.02.13
 
Velikonoční banánový beránek

Velikonoční banánový beránek

Tento skvělý recept mám od kamarádky a velice nám chutná. Barbora Gavláková, Havířov
Škola vaření /31.03.13
 
Vepřová srdce na smetaně

Vepřová srdce na smetaně

Místo srdce lze použít vepřové plíce. Alena Klírová, Mýto
Škola vaření /15.07.13
 
Kuřecí vývar s krupicovými noky

Kuřecí vývar s krupicovými noky

Silný kuřecí vývar se zeleninou doplňují jemné krupicové noky z odpalovaného těsta. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem - Krásné Březno
Škola vaření /22.08.13
 
Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Výborný nedělní oběd. Lenka Kudrnová, Nejdek
Škola vaření /08.09.13
 
Houbová tlačenka

Houbová tlačenka

Pokaždé se po ní jen zapráší. Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /07.10.13
 
pravevprodeji04_19

Strana 100 z 102

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama