Reklama
Reklama

Další články:

Sekaná s mozzarellou

Sekaná s mozzarellou

Andrea Janáková, Polička
Škola vaření /20.08.18
 
Panenka s fenyklem  a pečenými brambory

Panenka s fenyklem a pečenými brambory

Vepřové panenky jsou dražší, ale mají málo kalorií. Zuzana Hloškovská, Praha
Škola vaření /15.10.16
 
Krupičná nádivka s mákem

Krupičná nádivka s mákem

Klidně se dá podávat třeba místo chlebíčků. Luděk Zatloukal, Vsetín
Škola vaření /30.03.17
 
Skořicové jídášky

Skořicové jídášky

Když je pečlivě narovnám na talíř, mizejí podstatně rychleji, než se pečou. Dominika Legnerová, Česká Kamenice
Škola vaření /30.03.17
 
Plněná kachní prsa

Plněná kachní prsa

Kachní prsíčka plněná jemnou houskovou nádivkou s drůbky se hodí i pro slavnostní chvíle. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Škola vaření /24.10.16
 
Boloňská omáčka

Boloňská omáčka

Určitě ji vyzkoušej, nám moc chutnala. Petra Geletičová, Smirady
Škola vaření /09.10.16
 
Buchty s povidly

Buchty s povidly

Nejlepší jsou ještě teplé. Tereza Frýbortová, Sedlčany
Škola vaření /12.10.18
 
Linečtí smajlíci

Linečtí smajlíci

Chceš zabavit děti, aby nezlobily? Udělej jim linecké těsto podle našeho receptu. Děti je mohou vykrájet tak jako naše osmiletá dvojčata. Tvarůžkovi, Ostrava
Škola vaření /25.08.11
 
Sekaná ve slanince

Sekaná ve slanince

Hotovo za pár minut Podle receptu Niny Bártové z Uherského Brodu
Škola vaření /21.01.19
 
Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
 
Zapečená cuketa s kuřecím prsem

Zapečená cuketa s kuřecím prsem

Solíme opatrně, niva je dost slaná. Olga Šimperová, Rajhrad
Škola vaření /26.07.17
 
Nadýchaný věnec

Nadýchaný věnec

Dělám jej místo tradičního mazance. Božena Kolářová, Pouště
Škola vaření /29.03.17
 
Plněné papriky s nádivkou

Plněné papriky s nádivkou

Eva Přecechtělová, Chropyně
Škola vaření /27.12.18
 
Koláčky s kytičkami

Koláčky s kytičkami

Bez tohoto cukroví by nebyly pořádné Vánoce! Bohumil a Šimon Možíšovi, Velká Bystřice
Škola vaření /12.12.12
 
Celer v pivním těsíčku

Celer v pivním těsíčku

Ten, kdo si myslí, že se ze zeleniny nedá připravit chutný oběd, moc se mýlí. Olga Černohorská, Most
Škola vaření /27.10.16
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 100

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama