Reklama

Další články:

Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha
Škola vaření /18.08.18
 
„Jabkance“

„Jabkance“

Dřív se v našem kraji bramborám říkalo jablka. Miroslava Kejvalová, Česká Třebová
Škola vaření /30.10.13
 
Rýžový kuba

Rýžový kuba

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Škola vaření /23.01.19
 
Panenka s fenyklem  a pečenými brambory

Panenka s fenyklem a pečenými brambory

Vepřové panenky jsou dražší, ale mají málo kalorií. Zuzana Hloškovská, Praha
Škola vaření /15.10.16
 
Hovězí s mrkví a houbami

Hovězí s mrkví a houbami

Ivana Pavlíková, Praha
Škola vaření /25.09.19
 
Svačinka s krůtím masem

Svačinka s krůtím masem

Libuše Družková, Brno
Škola vaření /25.06.19
 
Krupičná nádivka s mákem

Krupičná nádivka s mákem

Klidně se dá podávat třeba místo chlebíčků. Luděk Zatloukal, Vsetín
Škola vaření /30.03.17
 
Veselé perníčky

Veselé perníčky

Vždycky je upeču před svátky, aby byly pěkně odleželé. Růžena Neprašová, Ústí nad Labem
Škola vaření /30.03.17
 
Boloňská omáčka

Boloňská omáčka

Určitě ji vyzkoušej, nám moc chutnala. Petra Geletičová, Smirady
Škola vaření /09.10.16
 
Kynutý koláč „Slunečnice“

Kynutý koláč „Slunečnice“

Stačí si trochu pohrát, výsledek stojí za to. Marta Lešová, Košice
Škola vaření /04.08.14
 
Jatýrka na majoránce

Jatýrka na majoránce

Neboj se vnitřností Podle receptu Jarmily Kozlíkové z Plzně
Škola vaření /22.01.19
 
Linečtí smajlíci

Linečtí smajlíci

Chceš zabavit děti, aby nezlobily? Udělej jim linecké těsto podle našeho receptu. Děti je mohou vykrájet tak jako naše osmiletá dvojčata. Tvarůžkovi, Ostrava
Škola vaření /25.08.11
 
Uzené na křenu a smetaně

Uzené na křenu a smetaně

Zbyněk Moravec, Dobříš
Škola vaření /03.03.19
 
Sekaná ve slanince

Sekaná ve slanince

Hotovo za pár minut Podle receptu Niny Bártové z Uherského Brodu
Škola vaření /21.01.19
 
Zapečená cuketa s kuřecím prsem

Zapečená cuketa s kuřecím prsem

Solíme opatrně, niva je dost slaná. Olga Šimperová, Rajhrad
Škola vaření /26.07.17
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 102

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama