Reklama
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm. Kryštof Slánský, Brno
 
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád. Ondřej Dráteník, Litomyšl
Škola vaření /08.12.16
Slavnostní bujon

Slavnostní bujon

Hovězí vývar by se měl vařit při nízké teplotě co nejdéle. Pak je chuť polévky ...

Škola vaření /02.12.16
Obalovaná  vinná klobása

Obalovaná vinná klobása

Smažíme je na středním plameni, aby se pěkně propekly, ale přitom nebyly moc tmavé.

...

Škola vaření /01.12.16
 

Další články:

Staročeská čočka

Staročeská čočka

Čočku jez na Velký pátek. Žofie Červená, Strakonice
Škola vaření /01.04.13
 
Lehký jablečný koláč

Lehký jablečný koláč

Je jednodušší než klasický štrúdl. Jana Musílková, Havlíčkův Brod
Škola vaření /01.11.16
 
Štrúdl  s rozinkami

Štrúdl s rozinkami

Jablečná klasika u nás nikdy nezklame. Iva Zenklová, Brno
Škola vaření /22.10.16
 
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm. Kryštof Slánský, Brno
Škola vaření /09.12.16
 
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád. Ondřej Dráteník, Litomyšl
Škola vaření /08.12.16
 
Králík na žampionech

Králík na žampionech

Houby dodají masu i omáčce výbornou chuť. Stáňa Malcová, Velké Meziříčí
Škola vaření /20.12.12
 
Chlebové fondue

Chlebové fondue

Za pomoci dospělých můžeš připravit výbornou večeři pro celou rodinu. Natálie Batová, 5 let, Velký Týnec
Škola vaření /17.12.12
 
Bylinková nádivka

Bylinková nádivka

Nádivku pečeme s vepřovým masem. Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /20.12.12
 
Povidlové buchty

Povidlové buchty

Mám rád buchty. Při pečení babičce pomáhám. Vítek Voleman, Praha
Škola vaření /17.10.11
 
Štrúdl s mletými ořechy

Štrúdl s mletými ořechy

Pokud nemám pečicí papír na vyložení plechu, potřu ho vodou, aby se štrúdl nepřipekl. Daniela Zatloukalová, Prostějov
Škola vaření /05.10.16
 
Zapečená brokolice

Zapečená brokolice

Můžeš přidat šunku nebo kuřecí maso. Pavlína Sosnová, Petrovice u Karviné
Škola vaření /19.05.14
 
Staročeské rizoto

Staročeské rizoto

Pohanka obsahuje rutin, který chrání cévy. Veronika a Martin Kasíkovi, Praha
Škola vaření /03.11.13
 
Kuře kung-pao

Kuře kung-pao

Je vynikající se šafránovou rýží. Nina Bardová, Chyšky
Škola vaření /15.06.11
 
Uherská  krkovička

Uherská krkovička

Maso z krkovice je šťavnaté. Vybírám vyyší kousek, aby se daly snadno dělat zářezy. Lenka Majerová, Pardubice
Škola vaření /03.11.16
 
Šunkofleky

Šunkofleky

Jsme sice ještě malí kluci (máme 4 a 2 roky), ale to neznamená, že si nemůžeme připravit nějakou dobrotu. Mamka nám pomůže a za to jí dáme ochutnat. Jakub a Václav...
Škola vaření /15.06.11
 
pravevprodeji1701

Strana 1 z 63

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1612

Cukroví

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Je tu.

více
babiccinyDobroty_1

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama