Reklama
Treska se žampiony

Treska se žampiony

Treska je krásně křehká ryba, která nám chutná. Romana Stryková, Kolín
 
Zapečená cuketa se smetanovou omáčkou

Zapečená cuketa se smetanovou omáčkou

Je to asi nejjednodušší omáčka, kterou znám. Irena Gvozdková, Sušice
Škola vaření /22.09.17
Karbanátky s kapustou a hlívou

Karbanátky s kapustou a hlívou

Stejně jako ke klasickým karbanátkům se k nim hodí plnotučná hořčice nebo kečup.

...
Škola vaření /22.09.17
Pastinákové donuty

Pastinákové donuty

Formu si zvol podle sebe, dají se udělat i muffiny.

Božena Kolářová, ...

Škola vaření /18.09.17
 

Další články:

Hrnkové koka řezy

Hrnkové koka řezy

Výborný zákusek k odpolednímu čaji.  Gabriela Jílková, Lezník 
Škola vaření /05.07.12
 
Falešná  dršťková

Falešná dršťková

Snadná, rychlá a zdravá polévka. Renáta Juříčková, Jeseník nad Odrou
Škola vaření /31.10.16
 
Staročeská čočka

Staročeská čočka

Čočku jez na Velký pátek. Žofie Červená, Strakonice
Škola vaření /01.04.13
 
Velikonoční copánky

Velikonoční copánky

Většinou je peču z dvojité dávky. Veronika Marková, Český Těšín
Škola vaření /26.03.17
 
Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Zase trochu jiný recept na perníčky. Božena Kolářová, Pouště
Škola vaření /12.03.17
 
Lehký jablečný koláč

Lehký jablečný koláč

Je jednodušší než klasický štrúdl. Jana Musílková, Havlíčkův Brod
Škola vaření /01.11.16
 
Štrúdl  s rozinkami

Štrúdl s rozinkami

Jablečná klasika u nás nikdy nezklame. Iva Zenklová, Brno
Škola vaření /22.10.16
 
Stehýnka na rajčatech

Stehýnka na rajčatech

Pro ještě lepší vůni posypej stehýnka tymiánem. Radka Jirsová, Česká Lípa
Škola vaření /22.07.17
 
Beránek se sněhovým kožíškem

Beránek se sněhovým kožíškem

Velikonoční beránek z třeného těsta s kožíškem z bílkového sněhu. Alena Štrougalová, Neštěmice
Škola vaření /12.03.17
 
Kakaový beránek

Kakaový beránek

Kolem krku mu uvaž elegantní mašličku. Tereza Neubauerová, Písek
Škola vaření /11.03.17
 
Listový koláč s olivami

Listový koláč s olivami

Vrchní vrstva těsta by měla být křupavá. Týna Nikodémová, Děčín
Škola vaření /21.01.17
 
Uzenářská  směs

Uzenářská směs

Pořádné jídlo, které zaručeně zažene hlad. Rudolf Kračmar, Praha
Škola vaření /26.01.17
 
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm. Kryštof Slánský, Brno
Škola vaření /09.12.16
 
Opilcův kapr

Opilcův kapr

Stejným způsobem se dají připravit všechny sladkovodní ryby. Roman Paleček, Plzeň
Škola vaření /20.01.17
 
Chlebové fondue

Chlebové fondue

Za pomoci dospělých můžeš připravit výbornou večeři pro celou rodinu. Natálie Batová, 5 let, Velký Týnec
Škola vaření /17.12.12
 
pravevprodeji1710_copy

Strana 1 z 78

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1710_smal

Rychlé recepty

Začala škola, zahrada ještě plodí o sto šest, pěkné počasí stále láká k procházkám a času je málo.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama