Připravte si poke bowl – havajskou misku, jejímž základem je dobře ochucená suši rýže. Na ni si můžete dát vše, na co máte chuť nebo co najdete v lednici. Zkuste třeba kombinaci zeleniny a lososa ochuceného Teriyaki omáčkou Lee Kum Kee.
Přesně před 20 lety, v květnu 2004, vyšlo první vydání Apetitu. Už to nebyl speciál časopisu Marianne, ale samostatný časopis. Český magazín plný receptů a novinek ze světa gastronomie byl na tehdejším trhu naprostým unikátem. Byl první a...
Možná patříte mezi šťastlivce, kterým každé jaro ožije roh zahrady či záhonu velkými zelenými listy s kyselými řapíky. Bylo by škoda rebarboru (nebo také reveň) nezpracovat, když se na jaře má tak čile k světu! A navíc skvěle chutná na...
Ditu Pecháčkovou znáte nejen ze stránek Apetitu, jehož byla šéfredaktorkou v letech 2005 – 2009, jejích kuchařek a webových stránek, ale také z pořadu o vaření Deník Dity P. Přímo u zrodu časopisu Apetit nebyla, ale nastoupila do něj hned v...
Použití květů můžeme směle označit za jeden z nějžhavějších gastronomických trendů posledních let. Také toužíte po jídle zářícím barvami jako jarní louka? Pro jedlé květy nemusíte chodit daleko, podívejte se s námi na jedlé luční kvítí a...
Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...
Toužíte po vodě bez pachuti chloru a s vědomím, že jste pro její přirozenost učinili maximum? Řešením je vodu filtrovat. K tomu skvěle slouží filtrovací karafy a konvice. Napustíte do nich vodu a cestou dovnitř nebo ven – záleží, jakou...