Pytlík plný peněz
Fotogalerie:

Pytlík plný peněz

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Takováto hotovost se vždycky hodí!

Alena Marholdová, Ústí nad Orlicí

Ingredience

  • Korpus:
  • 6 vajec
  • 270 g cukru
  • 180 g polohrubé mouky
  • 2 lžíce kakaa
  • máslo Krém:
  • 1
  • 500 ml mléka
  • 2 vanilkové pudinky
  • 4 lžíce cukru moučky
  • podle potřeby marcipánová hmota
  • podle potřeby čokoládové penízky

Doba přípravy

Počet porcí

12

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Z bílků ušleháme sníh a postupně zašleháme žloutky, cukr a mouku. Těsto rozdělíme na dvě části a do jedné zamícháme kakao. Každou pak vlijeme do vymazané a vysypané zapékací misky a upečeme.

  2. Máslo vyšleháme s cukrem a vmícháme uvařený a vychlazený pudink. Korpusy rozkrojíme na 4 části, spojíme krémem a potáhneme marcipánem. Nasypeme čokoládové penízky. 

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (21.10.2015)


Zpět na článek: Pytlík plný peněz
Tisknout