Teplá drožďovka
Fotogalerie:

Teplá drožďovka

Eliška Kozáková

Holice
Za málo peněz hodně muziky, říkávala moje babička.
Eliška Kozáková, Holice

Ingredience

  • 100 g droždí
  • 4 ks vejce
  • sůl dle chuti
  • olej dle potřeby
  • dle potřeby petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánev se 2 lžícemi oleje rozdrobíme droždí a dáme na mírný oheň‚ dokud se droždí nerozpustí. Přidáme rozšlehaná vejce‚ osolíme a mícháme‚ dokud vejce nezhoustnou. Ještě teplou pomazánku namažeme na  chleba. Posypeme čerstvou petrželkou.

Pošli recept! - Speciál - Rychlé recepty (23.8.2011)

Tisknout