Salát s grilovaným masem a nektarinkami
Fotogalerie:

Salát s grilovaným masem a nektarinkami

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 400 g mixu rukoly a polníčku
  • 400 g kuřecích prsíček
  • podle chuti sůl a pepř
  • mletá paprika
  • sušený medvědí česnek
  • olivový olej
  • 240 g těstovin (uvařených dle návodu)
  • 2 nektarinky
  • podle chuti salátové koření
  • lžička medu
  • 2 lžíce balzamikového octa
  • hoblinky parmazánu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Salátové lístky omyjeme a necháme okapat. Maso zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a medvědím česnekem a ogrilujeme na olejem potřené grilovací pánvi z obou stran. K masu přidáme také nektarinky nakrájené na plátky.

  2. Salát promícháme se salátovým kořením a zálivkou připravenou ze lžíce olivového oleje, medu
    a balzamika.

  3. Salát rozdělíme do talířů. Přidáme uvařené těstoviny, ogrilované nektarinky, na kousky nakrájené maso a nakonec hoblinky parmazánu. Ihned podáváme.

Pošli recept! 6/2017 (5.5.2017)

Tisknout