Ražniči s klobáskou
Fotogalerie:

Ražniči s klobáskou

Lucie Šimčáková

Spytihněv

Každý kousek chutná jinak.

Lucie Šimčáková, Spytihněv

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 1 paprika
  • 1 klobása
  • 250 g sýr
  • kousek slaniny
  • 3 malé cibule
  • špetka soli
  • podle potřeby olej
  • podle chuti grilovací koření

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

200 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku‚ klobásku‚ sýr‚ slaninu a kuřecí maso pokrájíme na větší kousky. Kuřecí maso osolíme a podle chuti okořeníme, já dávám grilovací koření, ale může být i jiné.

  2. Připravené suroviny střídavě napichujeme na špejli. Na pánev dáme olej a ražniči pomalu osmažíme. Lze je také upéct v troubě či na grilu. Podáváme nejlépe se šťouchanými brambory.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Tisknout